חיפוש
Filters
סגור

טיאן ירקות

מנה יפיפיה מהקלאסיקה של המטבח הצרפתי עם טעם ישראלי ♦ באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית  

3 בצלים סגולים

3 שיני שום כתושות

4- 5 עגבניות תמר בשרניות

4-5 קישואי זוקיני

4 -5 תפוחי אדמה

1/2 כוס עלי בזילקום

2 כפות עלי טימין

מלח גס ופלפל

 

אופן ההכנה

1. לפרוס דק את הבצל בעזרת מעבד המזון בדסקית הפריסה הדקה (S2ׂׂ)

2. לשים במחבת 2 כפות שמן זית ולטגן עד להזהבה את הבצל יחד עם השום

3. לפרוס את הזוקיני, העגבניות ותפוחי האדמה בדסקית הפריסה העבה של מעבד המזון (S6) 

4. בתבנית חרס יפה להגשה ,  לסדר את הבצל בתחתית הכלי ולפזר מעל עלי טימין

5. לסדר כמניפה בצורה שהירקות יעמדו לסירוגין -זוקיני עגבניה ותפוח אדמה.
    לפזר מעל עלי בזיליקום קצוצים .

6. בקערה קטנה לערבב שמן זית , אורגנו יבש ולהבריש את הירקות ,לפזר מלח גס ופלפל  
    ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות 

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית  

3 בצלים סגולים

3 שיני שום כתושות

4- 5 עגבניות תמר בשרניות

4-5 קישואי זוקיני

4 -5 תפוחי אדמה

1/2 כוס עלי בזילקום

2 כפות עלי טימין

מלח גס ופלפל

 

אופן ההכנה

1. לפרוס דק את הבצל בעזרת מעבד המזון בדסקית הפריסה הדקה (S2ׂׂ)

2. לשים במחבת 2 כפות שמן זית ולטגן עד להזהבה את הבצל יחד עם השום

3. לפרוס את הזוקיני, העגבניות ותפוחי האדמה בדסקית הפריסה העבה של מעבד המזון (S6) 

4. בתבנית חרס יפה להגשה ,  לסדר את הבצל בתחתית הכלי ולפזר מעל עלי טימין

5. לסדר כמניפה בצורה שהירקות יעמדו לסירוגין -זוקיני עגבניה ותפוח אדמה.
    לפזר מעל עלי בזיליקום קצוצים .

6. בקערה קטנה לערבב שמן זית , אורגנו יבש ולהבריש את הירקות ,לפזר מלח גס ופלפל  
    ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה