חיפוש
Filters
סגור

טיאן ירקות

מנה מהמטבח הצרפתי עם טעם ישראלי ♦ באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית  

3 בצלים סגולים

3 שיני שום כתושות

4- 5 עגבניות תמר בשרניות

4-5 קישואי זוקיני

4 -5 תפוחי אדמה

1/2 כוס עלי בזילקום

2 כפות עלי טימין

מלח גס ופלפל

 

אופן ההכנה

1. לפרוס דק את הבצל בעזרת מעבד המזון בדסקית הפריסה הדקה

2. לשים במחבת 2 כפות שמן זית ולטגן עד להזהבה את הבצל יחד עם השום

3. לפרוס את הזוקיני, העגבניות ותפוחי האדמה בדסקית הפריסה העבה של מעבד המזון או בסכין חדה

4. בתבנית חרס יפה להגשה ,  לסדר את הבצל בתחתית הכלי ולפזר מעל עלי טימין

5. לסדר כמניפה בצורה שהירקות יעמדו את הירקות לסירוגין -זוקיני עגבניה ותפוח אדמה.
    לפזר מעל עלי בזיליקום קצוצים .

6. בקערה קטנה לערבב שמן זית , אורגנו יבש ולהבריש את הירקות ,לפזר מלח גס ופלפל  
    ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות 

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית  

3 בצלים סגולים

3 שיני שום כתושות

4- 5 עגבניות תמר בשרניות

4-5 קישואי זוקיני

4 -5 תפוחי אדמה

1/2 כוס עלי בזילקום

2 כפות עלי טימין

מלח גס ופלפל

 

אופן ההכנה

1. לפרוס דק את הבצל בעזרת מעבד המזון בדסקית הפריסה הדקה

2. לשים במחבת 2 כפות שמן זית ולטגן עד להזהבה את הבצל יחד עם השום

3. לפרוס את הזוקיני, העגבניות ותפוחי האדמה בדסקית הפריסה העבה של מעבד המזון או בסכין חדה

4. בתבנית חרס יפה להגשה ,  לסדר את הבצל בתחתית הכלי ולפזר מעל עלי טימין

5. לסדר כמניפה בצורה שהירקות יעמדו את הירקות לסירוגין -זוקיני עגבניה ותפוח אדמה.
    לפזר מעל עלי בזיליקום קצוצים .

6. בקערה קטנה לערבב שמן זית , אורגנו יבש ולהבריש את הירקות ,לפזר מלח גס ופלפל  
    ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה