חיפוש
Filters
סגור

טרטר דג לבן ואבוקדו

מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥

 מצרכים:

400 גר' פלמידה לבנה / לברק

2 אבוקדו

1 שאלוט

2 כפות סויה

2 כפות שמן שומשום

1 כף מיץ לימון

1 כף מירין

צ'ילי טרי לקישוט

 

1. לחתוך את הדג והאבוקדו לקוביות בגודל אחיד

2. להוסיף את השאלוט הקצוץ דק ושאר החומרים ולערבב בעדינות .

3. לסדר את הטרטר בחותכן עוגיות עגול לקבלת צורה אחידה ולקשט בצ'ילי טרי

 מצרכים:

400 גר' פלמידה לבנה / לברק

2 אבוקדו

1 שאלוט

2 כפות סויה

2 כפות שמן שומשום

1 כף מיץ לימון

1 כף מירין

צ'ילי טרי לקישוט

 

1. לחתוך את הדג והאבוקדו לקוביות בגודל אחיד

2. להוסיף את השאלוט הקצוץ דק ושאר החומרים ולערבב בעדינות .

3. לסדר את הטרטר בחותכן עוגיות עגול לקבלת צורה אחידה ולקשט בצ'ילי טרי

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה