חיפוש
Filters
סגור

לחם שיפון אגוזים וחמוציות

לחם בריאות עשוי קמח שיפון, מלא בהפתעות טעימות ובריאות. מתכון ללחם משודרג

לחם שיפון, שומשום, אגוזים וחמוציות

 

המצרכים:

325 גר' קמח לחם מנופה

220 גר' קמח שיפון מנופה

15 גר' שמרים יבשים

20 גר' שומשום  מלא

20 גר' פרג שלם

 20 גר' סוכר

200 מ"ל חלב קוקוס

 90 מ"ל מים

 35 גר' שמן זית

10 גר' מלח

40 גר' חמוציות

40 גר' אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנה :

  1. מכניסים לקערת המיקסר עם וו הלישה את הקמחים, שמרים, סוכר, פרג ושומשום ומערבלים כ 2 דקות.
  2. מוסיפים את חלב הקוקוס, השמן והמים ומערבלים.
  3. מוסיפים מלח, חמוציות ואגוזים. לשים עד שהבצק הומוגני ונפרד מדפנות הקערה (כ- 8 דקות). להתפיח בקערה מקומחת ומכוסה בניילון נצמד.
  4. לאחר שתפח, משטחים למלבן ומגלגלים לגליל,מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים שוב כ- 15 דק'.
  5. לפדר בקמח את כיכר הלחם או בשיבולת שועל לקישוט ולגזור במספריים חריצים לאורך הכיכר.
  6. לאפות כ- 40 דק' בחום של 200 מעלות. 

לחם שיפון, שומשום, אגוזים וחמוציות

 

המצרכים:

325 גר' קמח לחם מנופה

220 גר' קמח שיפון מנופה

15 גר' שמרים יבשים

20 גר' שומשום  מלא

20 גר' פרג שלם

 20 גר' סוכר

200 מ"ל חלב קוקוס

 90 מ"ל מים

 35 גר' שמן זית

10 גר' מלח

40 גר' חמוציות

40 גר' אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנה :

  1. מכניסים לקערת המיקסר עם וו הלישה את הקמחים, שמרים, סוכר, פרג ושומשום ומערבלים כ 2 דקות.
  2. מוסיפים את חלב הקוקוס, השמן והמים ומערבלים.
  3. מוסיפים מלח, חמוציות ואגוזים. לשים עד שהבצק הומוגני ונפרד מדפנות הקערה (כ- 8 דקות). להתפיח בקערה מקומחת ומכוסה בניילון נצמד.
  4. לאחר שתפח, משטחים למלבן ומגלגלים לגליל,מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים שוב כ- 15 דק'.
  5. לפדר בקמח את כיכר הלחם או בשיבולת שועל לקישוט ולגזור במספריים חריצים לאורך הכיכר.
  6. לאפות כ- 40 דק' בחום של 200 מעלות. 
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר