חיפוש
Filters
סגור

סלט ירוק עם אגסים ופרמזין

מתכון לסלט טעים ופשוט להכנה, שילוב נהדר של מטעמים שמשדרגים את הסלט הירוק המוכר.

סלט ירוק עם אגסים, אגוזים ופרמז'ן

 

מצרכים:

עלים ירוקים שטופים ויבשים

נבטי חמניה

לבבות חסה

6-8 אגסים   

1/4 כוס עלי נענע

100 גר' אגוזי מלך קלויים/ פקאן מסוכר קצוצים גס

100 גר' גבינת פרמזן חתוכה לרצועות דקיקות

 

לרוטב:

1/2 כוס מיונז

3 כפות חומץ בן יין

2 כפות דבש

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

גרידת לימון מלימון שלם

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי הרוטב .
  2.  לקלוף את האגסים, להוציא את הליבה, לחתוך לפלחים ולהשרות ברוטב שהכנו.
  3. בקערה גדולה מניחים את העלים הקצוצים גס, מפזרים את האגסים ואת הרוטב.
  4. מקשטים עם האגוזים הקצוצים והפרמזן.

סלט ירוק עם אגסים, אגוזים ופרמז'ן

 

מצרכים:

עלים ירוקים שטופים ויבשים

נבטי חמניה

לבבות חסה

6-8 אגסים   

1/4 כוס עלי נענע

100 גר' אגוזי מלך קלויים/ פקאן מסוכר קצוצים גס

100 גר' גבינת פרמזן חתוכה לרצועות דקיקות

 

לרוטב:

1/2 כוס מיונז

3 כפות חומץ בן יין

2 כפות דבש

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

גרידת לימון מלימון שלם

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי הרוטב .
  2.  לקלוף את האגסים, להוציא את הליבה, לחתוך לפלחים ולהשרות ברוטב שהכנו.
  3. בקערה גדולה מניחים את העלים הקצוצים גס, מפזרים את האגסים ואת הרוטב.
  4. מקשטים עם האגוזים הקצוצים והפרמזן.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה