חיפוש
Filters
סגור

קייטנת ילדים יולי-אוגוסט 2017

קורס בישול לילדים ♦ ניופאן גורמה מזמינה את ילדכם לקייטנה קיץ ייחודית בבישול וקונדיטוריה עם שף מקצועי | בקייטנת הבישול נלמד לבשל מגוון רחב של מאכלים מארצות שונות וכל יום נכין ונטעם מטעמים ממדינה אחרת | בקייטנת הפטסירי נכין עוגות, עוגיות וקינוחים שכל ילד אוהב וביחד נלמד לזלף עוגות וללוש בצקים | הקייטנה נמשכת שלושה שבועות וניתן להירשם גם לשבוע אחד או שבועיים | הקייטנה מיועדת לילדים החל מגיל 8 שאוהבים את המטבח ונהנים לבשל ולאפות ובסיומה תוענק לכל משתתף תעודה של שף צעיר.| הילדים יכבודו עם הגעתם כל בוקר בשתייה קרה ומאפה בייתי| בסיום כל יום יסבו לשולחן ויאכלו את המטעמים שהכינו. ♦ בהנחיית השפיות בל קפצן ושרון גבאי ♥♥רוצים לדעת מה יכינו הילדים שלכם בכל יום? פשוט גללו מטה♥♥
מק"ט: 02/06/2017
*
1050
 
המטבח באהבה: קייטנת בישול "מטבח עולמי"

שבוע ראשון 2-6.7  או  23-27.7


יום ראשון: מטבח אמריקאי 
המבורגר אמריקאי על לחמנייה ביתית> Corn Dog- נקניקיות על מקל בציפוי פריך> סלט קולסלאו> פוטטוס לוהטים> באפלו ווינגס- כנפי עוף ברוטב ברביקיו> 
לקינוח- דונאטס עם סוכר וקינמון.

יום שני: מטבח וינאי
פרעצל> שניצל וינאי>  גולש> פירה> סלט מלפפונים בתחמיץ> סלט תפוחי אדמה אוסטרי
לקינוח- אפל שטרודל

יום שלישי: מטבח בריא
לחמניות אצבע רכות מקמח כוסמין> לביבות מירקות שורש אפויות> פסטרמה ביתית לצד סלט גרגירי חומוס וירקות> קציצות עוף ברוטב עגבניות על בורגול> פלפלים ממולאים בקינואה ועשבי תיבול
לקינוח- כדורי תמרים

יום רביעי: מטבח ישראלי 
ראפ שווארמה> פלאפל> חומוס ביתי> מג'דרה- תבשיל אורז ועדשים עם בצל מטוגן> סלט טאבולה עם ירקות העונה> הכנת פיתות ביתיות
לקינוח- מלבי

יום חמישי: מטבח אסיאתי
אגרול קלאסי> פאד תאי- איטריות ביצים עם ירקות ונתחוני עוף בתיבול מסורתי > שיפודי עוף בטמפורה>אורז מטוגן בתוספת ירקות> נתחוני עוף ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס
לקינוח- בננה לוטי

שבוע שני 9-13.7 או 30.7-3.8

יום ראשון: מטבח איטלקי
רביולי במלית גבינות ופסטו ברוטב אלפרדו>פטוצ'יני ברוטב רוזה> לזניה גבינות> פיצה מרגריטה> קלצונה במלית בטטה
לקינוח- טירמיסו

יום שני: מטבח יווני
קולורי- בייגלה יווני> סלט יווני עם גבינת פטה קלאסית> ספנקופיתה- מאפה תרד וגבינות בבצק פילו>מוסקה של חצילים, גבינות ועגבניות> צזיקי יווני אמיתי> דולמס- עלי גפן ממולאים באורז ברוטב לימוני
לקינוח- עוגת סולת בניחוח תפוזים

יום שלישי: מטבח מקסיקני
בוריטו במלית בשר וירקות טריים> צ'ילי קון קרנה לצד אורז אדום מקסיקני> גוואקומלי> סלסלת עגבניות לצד "נאצוס" בהכנה ביתית> אמפנדס במלית תירס
לקינוח- צ'ורוס

יום רביעי: מטבח ים תיכוני
לחמג'ון במלית בשר> קוסקוס עם ירקות> קבב בשר עם טחינה> מפרום תפוחי אדמה> סלט פטוש- סלט ירקות קצוץ עם נתחי פיתה קלויים
לקינוח- סיגר חלבה 

יום חמישי: מטבח יפני
סושי מאקי> אינסייד אאוט> סנדוויץ סושי> חמוצים יפנים
לקינוח- פניני טפיוקה בחלב קוקוס עם פירות העונה

שבוע שלישי אפייה 16-20.7 או 13-17.8

יום ראשון: לחמים
חלה מתוקה> לחמניות שוקולד> פוקאצ'ה> בייגל אמריקאי

יום שני: עוגות בחושות
עוגת שיש> עוגת שוקולד ליום הולדת>קאפקייק גזר> עוגת תפוזים

יום שלישי: עוגיות
עוגיות גבינה ופסטו>עוגיות לימון מזולפות> עוגיות גרנולה>בראוניס עדשים

יום רביעי: קינוחים
גביע גבינה ופירורים> מוס שוקולד קלאסי> פבלובה> גביע קרם שניט אישי

יום חמישי: עוגות זילוף
הזדמנות ללמוד כיצד להכין קרם המתאים למילוי וציפוי עוגה. כל משתתף יקבל עוגה מוכנה עלייה יילמד טכניקות ושימוש בצנתרים שונים כדי לזלף איורים על העוגה. 

הקורס מיועד לילדים בגילאי 8 עד 14
 בכל הקייטנות ההתכנסות היא בשעה 9:30
הקייטנה מתקיימת בימי ראשון עד חמישי בין השעות: 10:00-13:15

מתנה לכל משתתף: חוברת מתכונים מהודרת + סט כוסות וכפיות מידה
הילדים יכובדו עם הגעתם כל בוקר בשתייה קרה ומאפה
בסיום כל יום יסבו לשולחן ויאכלו את כל המטעמים שהכינו


 ניתן להירשם גם לשבועיים או שלושה שבועות במחיר מוזל
לפרטיים חייגו=> 
03-6996100 שלוחה 2

שימו ♥:
המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א | התשלום ייתבצע מראש | 
קיום הקייטנה מותנה במס' משתתפים מינימלי | כמות משתתפים מקסימלאי: 20 איש |מדיניות ביטול: ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה (לא כולל יום הסדנה) בעמלת ביטול של 5% | בעת ביטול בטווח קצר מ-7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה לא ינתן החזר כספי ולא ינתן מועד חלופי לסדנה|לא יינתן החזר כספי בגין העדרות בשל מחלה אלא אם כן יתקבל אישור רפואי המעיד על מחלה רצופה במשך שלושה ימים ויותר. 

הקייטנה תתקיים בסניף מנדרין- יוניצמן 21 תל אביב (ליד חוף הצוק)
שעות פעילות הסניף:
א-ה 9:30-19:00 ו' 9:00-14:00 



 
המטבח באהבה: קייטנת בישול "מטבח עולמי"

שבוע ראשון 2-6.7  או  23-27.7


יום ראשון: מטבח אמריקאי 
המבורגר אמריקאי על לחמנייה ביתית> Corn Dog- נקניקיות על מקל בציפוי פריך> סלט קולסלאו> פוטטוס לוהטים> באפלו ווינגס- כנפי עוף ברוטב ברביקיו> 
לקינוח- דונאטס עם סוכר וקינמון.

יום שני: מטבח וינאי
פרעצל> שניצל וינאי>  גולש> פירה> סלט מלפפונים בתחמיץ> סלט תפוחי אדמה אוסטרי
לקינוח- אפל שטרודל

יום שלישי: מטבח בריא
לחמניות אצבע רכות מקמח כוסמין> לביבות מירקות שורש אפויות> פסטרמה ביתית לצד סלט גרגירי חומוס וירקות> קציצות עוף ברוטב עגבניות על בורגול> פלפלים ממולאים בקינואה ועשבי תיבול
לקינוח- כדורי תמרים

יום רביעי: מטבח ישראלי 
ראפ שווארמה> פלאפל> חומוס ביתי> מג'דרה- תבשיל אורז ועדשים עם בצל מטוגן> סלט טאבולה עם ירקות העונה> הכנת פיתות ביתיות
לקינוח- מלבי

יום חמישי: מטבח אסיאתי
אגרול קלאסי> פאד תאי- איטריות ביצים עם ירקות ונתחוני עוף בתיבול מסורתי > שיפודי עוף בטמפורה>אורז מטוגן בתוספת ירקות> נתחוני עוף ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס
לקינוח- בננה לוטי

שבוע שני 9-13.7 או 30.7-3.8

יום ראשון: מטבח איטלקי
רביולי במלית גבינות ופסטו ברוטב אלפרדו>פטוצ'יני ברוטב רוזה> לזניה גבינות> פיצה מרגריטה> קלצונה במלית בטטה
לקינוח- טירמיסו

יום שני: מטבח יווני
קולורי- בייגלה יווני> סלט יווני עם גבינת פטה קלאסית> ספנקופיתה- מאפה תרד וגבינות בבצק פילו>מוסקה של חצילים, גבינות ועגבניות> צזיקי יווני אמיתי> דולמס- עלי גפן ממולאים באורז ברוטב לימוני
לקינוח- עוגת סולת בניחוח תפוזים

יום שלישי: מטבח מקסיקני
בוריטו במלית בשר וירקות טריים> צ'ילי קון קרנה לצד אורז אדום מקסיקני> גוואקומלי> סלסלת עגבניות לצד "נאצוס" בהכנה ביתית> אמפנדס במלית תירס
לקינוח- צ'ורוס

יום רביעי: מטבח ים תיכוני
לחמג'ון במלית בשר> קוסקוס עם ירקות> קבב בשר עם טחינה> מפרום תפוחי אדמה> סלט פטוש- סלט ירקות קצוץ עם נתחי פיתה קלויים
לקינוח- סיגר חלבה 

יום חמישי: מטבח יפני
סושי מאקי> אינסייד אאוט> סנדוויץ סושי> חמוצים יפנים
לקינוח- פניני טפיוקה בחלב קוקוס עם פירות העונה

שבוע שלישי אפייה 16-20.7 או 13-17.8

יום ראשון: לחמים
חלה מתוקה> לחמניות שוקולד> פוקאצ'ה> בייגל אמריקאי

יום שני: עוגות בחושות
עוגת שיש> עוגת שוקולד ליום הולדת>קאפקייק גזר> עוגת תפוזים

יום שלישי: עוגיות
עוגיות גבינה ופסטו>עוגיות לימון מזולפות> עוגיות גרנולה>בראוניס עדשים

יום רביעי: קינוחים
גביע גבינה ופירורים> מוס שוקולד קלאסי> פבלובה> גביע קרם שניט אישי

יום חמישי: עוגות זילוף
הזדמנות ללמוד כיצד להכין קרם המתאים למילוי וציפוי עוגה. כל משתתף יקבל עוגה מוכנה עלייה יילמד טכניקות ושימוש בצנתרים שונים כדי לזלף איורים על העוגה. 

הקורס מיועד לילדים בגילאי 8 עד 14
 בכל הקייטנות ההתכנסות היא בשעה 9:30
הקייטנה מתקיימת בימי ראשון עד חמישי בין השעות: 10:00-13:15

מתנה לכל משתתף: חוברת מתכונים מהודרת + סט כוסות וכפיות מידה
הילדים יכובדו עם הגעתם כל בוקר בשתייה קרה ומאפה
בסיום כל יום יסבו לשולחן ויאכלו את כל המטעמים שהכינו


 ניתן להירשם גם לשבועיים או שלושה שבועות במחיר מוזל
לפרטיים חייגו=> 
03-6996100 שלוחה 2

שימו ♥:
המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א | התשלום ייתבצע מראש | 
קיום הקייטנה מותנה במס' משתתפים מינימלי | כמות משתתפים מקסימלאי: 20 איש |מדיניות ביטול: ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה (לא כולל יום הסדנה) בעמלת ביטול של 5% | בעת ביטול בטווח קצר מ-7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה לא ינתן החזר כספי ולא ינתן מועד חלופי לסדנה|לא יינתן החזר כספי בגין העדרות בשל מחלה אלא אם כן יתקבל אישור רפואי המעיד על מחלה רצופה במשך שלושה ימים ויותר. 

הקייטנה תתקיים בסניף מנדרין- יוניצמן 21 תל אביב (ליד חוף הצוק)
שעות פעילות הסניף:
א-ה 9:30-19:00 ו' 9:00-14:00 



הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה