חיפוש
Filters
סגור

קציצות סלמון וירקות

קציצות סלמון וירקות ♦ מנה בריאה וקלה להכנה שמתאימה לכל ארוחה ♦ מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥♥ למתכון גללו מטה ♥♥

קציצות סלמון וירקות

מצרכים:

1 בצל

500 גר פילה סלמון טרי ללא עור

3 כפות סויה

2 כפות רוטב טריאקי

2 יחידות גזר מגורד דק

1/2 כוס אפונה קפואה עדינה

1/2 כוס גרגרי תירס קפואים

1 שן שום

1/4 כפית גינגר

1 ביצה

1/4 כוס פירורי לחם

צרור כוסברה  קצוצה אם אוהבים לא חובה או חופן שמיר

מלח פלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:

1. במעבד מזון עם להב המתכת  לשים את הבצל ,שום והסלמון ולעבד בפולסים  .

2. להוסיף את הביצה , רוטב הסויה ,הגינגר, הטריאקי ופירורי הלחם וועבד היטב לקבלת מחית חלקה.

3. להעביר את התערובת לקערה ולהוסיף את הגזר המגורד, האפונה והתירס והכוסברה ולערבב לתבל במלח ופלפל      ולשפר לפי הטעם

4. בידים רטובות ליצור קציצות בגודל אחיד ולטגן במעט שמן כל צד עד להזהבה.

5. להגיש  בטמפרטורת החדר לצד יוגורט מתובל.

קציצות סלמון וירקות

מצרכים:

1 בצל

500 גר פילה סלמון טרי ללא עור

3 כפות סויה

2 כפות רוטב טריאקי

2 יחידות גזר מגורד דק

1/2 כוס אפונה קפואה עדינה

1/2 כוס גרגרי תירס קפואים

1 שן שום

1/4 כפית גינגר

1 ביצה

1/4 כוס פירורי לחם

צרור כוסברה  קצוצה אם אוהבים לא חובה או חופן שמיר

מלח פלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:

1. במעבד מזון עם להב המתכת  לשים את הבצל ,שום והסלמון ולעבד בפולסים  .

2. להוסיף את הביצה , רוטב הסויה ,הגינגר, הטריאקי ופירורי הלחם וועבד היטב לקבלת מחית חלקה.

3. להעביר את התערובת לקערה ולהוסיף את הגזר המגורד, האפונה והתירס והכוסברה ולערבב לתבל במלח ופלפל      ולשפר לפי הטעם

4. בידים רטובות ליצור קציצות בגודל אחיד ולטגן במעט שמן כל צד עד להזהבה.

5. להגיש  בטמפרטורת החדר לצד יוגורט מתובל.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה