חיפוש
Filters
סגור

5 יסודות הבישול 2/3

החל מה-2/3 ימי חמישי בשעה 17:00 ♦ תמיד חלמתם לקצוץ עם הסכין כמו השפים הגדולים? רוצים להתחיל לבשל ולא יודעים מאיפה מתחילים? הקורס הזה הוא בדיוק בשבילכם ♦5 מפגשים בלבד ואתם כבר שם! חוויה לימודית, מעשירה ומקצועית באווירה ביתית בהדרכת השף עדי שוורץ ♥♥מעניין אתכם? גללו מטה לפרטים המלאים ♥♥
מק"ט: 02/03/2017
2200 ₪
1850
5 יסודות הבישול
בהנחיית השף עדי שוורץ
 

קורס יסודות הבישול מיועד לאוהבי הבישול מבינכם הרוצים לרכוש מיומנויות וכישורים בסיסיים במטבח הביתי או לשדרג את היכולות, הידע והביטחון שלכם בבישול ואפייה. אלה מבינכם הרוצים לבשל לחברים, לפנק את יקיריכם ולהתגאות במעשה ידיכם מוזמנים להשתתף. בסיום הקורס תרגישו בטוחים להכין ארוחה מלאה למשפחה וחברים, עם מגוון רחב של מתכונים, ידע וטכניקות שיסייעו לכם בעבודה היומיומית במטבח.

אנו מציעים לכם 5 מפגשים המהווים מסע קולינרי וכניסה לעולם הבישול.
נפגש אחת לשבוע למשך כ-4 שעות כל מפגש. הקורס הוא מעשי.

תכירו את שיטות הבישול, הטיגון, הצלייה, האידוי, חיתוך וטיפול בבשר, עוף, דגים, ירקות, תוספות, קינוחים, מאפים וכו'. נלמד טכניקות בישול קלאסיות ועכשוויות, אופן בישול והכנה של חומרי הגלם השונים.  נלמד חיתוכים שונים ועבודה נכונה עם סכינים.

מספר המשתתפים בקורס: עד 16 איש | המתחם כשר בהשגחת הרבנות תל אביב.


מבנה הקורס:

שיעור 1 | הכרה עם המטבח

איך לקפוץ ממטבח פשוט למטבח משודרג שיביא לתוצאות מהירות ,טעימות ומאתגרות.

בשיעור הראשון נלמד צורות חיתוך שונות , נתאמן בחיתוכים ומשלל הירקות

נכין סלטים שונים: סלט נבטים | שורשים ותפוחי עץ ברוטב ויניגרט וואסבי | סלט תפוחי עץ ומקלות קולורבי חמוץ מתוק | דואט כרובים אסיאתי עם תוספות | סלט ירוק קלאסי עם ויניגרט  חרדלים | לביבות כרישה וגבינות ברוטב צ'יזיקי.

שיעור 2 | בשר בקר

חלקי הבקר המיועדים לבישול קצר- נכיר מהו בשר טרי ומהו בשר מיושן, דרכי קניה נכונה , שמירת הבשר בבית. נכין קלאסיקה צרפתית ואיטלקית של קרפאצ'ו פילה בקר | נלמד כיצד להכין סטייק מושלם מנתח סינטייה  שיוגש עם רוטב צ'ימיצ'ורי | שניצל וינאי מנתח שייטל בציפוי קריספי של פנקו ועשבי תיבול מוגש עם רוטב חרדל ו"קטשופ" ביתי | המבורגר קלאסי מנתח אנטריקוט מובחר מוגש בלחמניות חלה מתוקות.

שיעור 3 | חלקי בקר 

חלקי בקר המיועדים לבישולים ארוכים, מה ההבדל בין בישול נתח שלם לקוביות/פרוסות, מה הנתחים המתאימים  לכל צורת בישול וכמובן בשר טחון: צ'ילי קון קארנה בטורטיות עם גוואקמולי | גולש  מצוואר בקר קלאסי עם בצקניות  ניוקי | צלי בקר בנוסח קצטורה - הציידים  מוגש עם כופתאות לחם | אסאדו של  שפונדרה בצ'טני מנגו מתוק חריף  | ביראני אורז מלכותי עם שלל פיצוחים ופירות מיובשים.

שיעור 4 | עופות

נכיר את חלקי העוף השונים וצורות הבישול השונים המיועדים לעוף: טיגון,  צלייה, תנור.

נכין בשיעור "קורדון בלו" חזה עוף במילוי קרם חרדל ואווז מעושן מוגש עם אצבעות בטטה בצ'ילי וטחינה  | רולדת חזה עוף שלוקה וצלויה במילוי אורינטלי עם סלט קינואה חגיגי | שיפודי פרגיות ברוטב סאטה אינדונזי מוגש עם סט אטריות שקופות | שוקי עוף בקרמל מעושן 

שיעור 5 |  דגים

הכרת הדגה המקומית , איך קונים דגים, שמירה בבית וכמובן נלמד לפלט דגים.

בשיעור נכין: סביצ'ה דג קלאסי בטעמים מפרו | חריימה קלאסי מדג בורי | רולדת דניס עם חמאת שקדים וטפנד  מוגש עם סלט עגבניות ויוגורט | מאפה פילו במילוי דג וגבינת עיזים עם פונדו תרד ,מנגולד וסלרי | סרדינים ממולאים עם עשבי תיבול לימון כבוש ועגבניות שרי מונח על מדבוחה פלפלים קלויים.


מועד הקורס הקרוב: 
2/3/2017 | ימי חמישי | 17:00-21:00

תאריכי הקורס:

2.3 | 16.3 | 23.3 | 5.4 | 6.4 

עלות הקורס:
במקום  2,200 ₪  למשתתף 1850 ש"ח לאחר הנחה

מתנה לנרשמים:
ספר מתכונים מהודר, סכין שף, סכין פירוק וסינר | תעודה תוענק לכל בוגר מבית ניופאן גורמה.


שימו :
המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א | אורך הסדנה כ-3 שעות | התשלום ייתבצע מראש | 
קיום הסדנה מותנה במס' משתתפים מינימלי | כמות משתתפים מקסימלאי: 16 איש |
מדיניות ביטול: ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 14 ימי עסקים לפני מועד הסדנה (לא כולל יום הסדנה) בעמלת ביטול של 5% | בעת ביטול בטווח קצר מ-
14 ימי עסקים לפני מועד הסדנה לא ינתן החזר כספי ולא ינתן מועד חלופי לסדנה.
5 יסודות הבישול
בהנחיית השף עדי שוורץ
 

קורס יסודות הבישול מיועד לאוהבי הבישול מבינכם הרוצים לרכוש מיומנויות וכישורים בסיסיים במטבח הביתי או לשדרג את היכולות, הידע והביטחון שלכם בבישול ואפייה. אלה מבינכם הרוצים לבשל לחברים, לפנק את יקיריכם ולהתגאות במעשה ידיכם מוזמנים להשתתף. בסיום הקורס תרגישו בטוחים להכין ארוחה מלאה למשפחה וחברים, עם מגוון רחב של מתכונים, ידע וטכניקות שיסייעו לכם בעבודה היומיומית במטבח.

אנו מציעים לכם 5 מפגשים המהווים מסע קולינרי וכניסה לעולם הבישול.
נפגש אחת לשבוע למשך כ-4 שעות כל מפגש. הקורס הוא מעשי.

תכירו את שיטות הבישול, הטיגון, הצלייה, האידוי, חיתוך וטיפול בבשר, עוף, דגים, ירקות, תוספות, קינוחים, מאפים וכו'. נלמד טכניקות בישול קלאסיות ועכשוויות, אופן בישול והכנה של חומרי הגלם השונים.  נלמד חיתוכים שונים ועבודה נכונה עם סכינים.

מספר המשתתפים בקורס: עד 16 איש | המתחם כשר בהשגחת הרבנות תל אביב.


מבנה הקורס:

שיעור 1 | הכרה עם המטבח

איך לקפוץ ממטבח פשוט למטבח משודרג שיביא לתוצאות מהירות ,טעימות ומאתגרות.

בשיעור הראשון נלמד צורות חיתוך שונות , נתאמן בחיתוכים ומשלל הירקות

נכין סלטים שונים: סלט נבטים | שורשים ותפוחי עץ ברוטב ויניגרט וואסבי | סלט תפוחי עץ ומקלות קולורבי חמוץ מתוק | דואט כרובים אסיאתי עם תוספות | סלט ירוק קלאסי עם ויניגרט  חרדלים | לביבות כרישה וגבינות ברוטב צ'יזיקי.

שיעור 2 | בשר בקר

חלקי הבקר המיועדים לבישול קצר- נכיר מהו בשר טרי ומהו בשר מיושן, דרכי קניה נכונה , שמירת הבשר בבית. נכין קלאסיקה צרפתית ואיטלקית של קרפאצ'ו פילה בקר | נלמד כיצד להכין סטייק מושלם מנתח סינטייה  שיוגש עם רוטב צ'ימיצ'ורי | שניצל וינאי מנתח שייטל בציפוי קריספי של פנקו ועשבי תיבול מוגש עם רוטב חרדל ו"קטשופ" ביתי | המבורגר קלאסי מנתח אנטריקוט מובחר מוגש בלחמניות חלה מתוקות.

שיעור 3 | חלקי בקר 

חלקי בקר המיועדים לבישולים ארוכים, מה ההבדל בין בישול נתח שלם לקוביות/פרוסות, מה הנתחים המתאימים  לכל צורת בישול וכמובן בשר טחון: צ'ילי קון קארנה בטורטיות עם גוואקמולי | גולש  מצוואר בקר קלאסי עם בצקניות  ניוקי | צלי בקר בנוסח קצטורה - הציידים  מוגש עם כופתאות לחם | אסאדו של  שפונדרה בצ'טני מנגו מתוק חריף  | ביראני אורז מלכותי עם שלל פיצוחים ופירות מיובשים.

שיעור 4 | עופות

נכיר את חלקי העוף השונים וצורות הבישול השונים המיועדים לעוף: טיגון,  צלייה, תנור.

נכין בשיעור "קורדון בלו" חזה עוף במילוי קרם חרדל ואווז מעושן מוגש עם אצבעות בטטה בצ'ילי וטחינה  | רולדת חזה עוף שלוקה וצלויה במילוי אורינטלי עם סלט קינואה חגיגי | שיפודי פרגיות ברוטב סאטה אינדונזי מוגש עם סט אטריות שקופות | שוקי עוף בקרמל מעושן 

שיעור 5 |  דגים

הכרת הדגה המקומית , איך קונים דגים, שמירה בבית וכמובן נלמד לפלט דגים.

בשיעור נכין: סביצ'ה דג קלאסי בטעמים מפרו | חריימה קלאסי מדג בורי | רולדת דניס עם חמאת שקדים וטפנד  מוגש עם סלט עגבניות ויוגורט | מאפה פילו במילוי דג וגבינת עיזים עם פונדו תרד ,מנגולד וסלרי | סרדינים ממולאים עם עשבי תיבול לימון כבוש ועגבניות שרי מונח על מדבוחה פלפלים קלויים.


מועד הקורס הקרוב: 
2/3/2017 | ימי חמישי | 17:00-21:00

תאריכי הקורס:

2.3 | 16.3 | 23.3 | 5.4 | 6.4 

עלות הקורס:
במקום  2,200 ₪  למשתתף 1850 ש"ח לאחר הנחה

מתנה לנרשמים:
ספר מתכונים מהודר, סכין שף, סכין פירוק וסינר | תעודה תוענק לכל בוגר מבית ניופאן גורמה.


שימו :
המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א | אורך הסדנה כ-3 שעות | התשלום ייתבצע מראש | 
קיום הסדנה מותנה במס' משתתפים מינימלי | כמות משתתפים מקסימלאי: 16 איש |
מדיניות ביטול: ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 14 ימי עסקים לפני מועד הסדנה (לא כולל יום הסדנה) בעמלת ביטול של 5% | בעת ביטול בטווח קצר מ-
14 ימי עסקים לפני מועד הסדנה לא ינתן החזר כספי ולא ינתן מועד חלופי לסדנה.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה