(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

אוגוסט-ספטמבר

תצוגה Grid List
מיין לפי
Display per page

סדנת סושי 9/8

9/8 יום ה' בשעה 17:00 ♦ מפגש תרבותי קולינארי המשלב תוך כדי עשייה סיפורי תרבות יפן♦ הכנת סושי הכוללת התייחסות לדרך ההגשה ודרך עריכת השולחן לפי המסורת היפנית ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

מנאפולי באהבה 22/8

22/8 יום ד' בשעה 18:00 | סדנה מעשית בהדרכת השף עדי שוורץ ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

סדנת בשר 31/8

31/8 יום ו' בשעה 10:00 | אנו מזמינים אתכם להנות מהכנת בשרים שונים ולמידה על נתחים וסוגי עשייה שונים בחוויית עשייה משותפת | סדנה מעשית בהדרכת השף עדי שוורץ ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

מטבח אסיאתי 3/9

3/9 יום ב' בשעה 17:00 | סדנה מעשית וחוויתית המעניקה ידע על האוכל האסיאתי. ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

שולחן ערוך- סדנת חג 2/9

השפית שרון גבאי תכין ביחד אתכם תפריט מנצח לארוחת החג. בסדנה תקבלו טיפים ורעיונות כיצד להכין ארוחה טעימה, מרשימה וחגיגית שכל אורח ישמח לאכול.
289 ₪

המטבח הפרסי 5/9

5/9 יום ד' בשעה 17:00 ♦ סדנה חצי מעשית זו נלמד איך להכין אורז פרסי כמו שצריך: מדוע צריך להוסיף לימון ? כיצד יוצרים את שכבת תפוחי האדמה השרופים שבתחתית הסיר ? בשביל מה צריך מגבת ? ניתן מדריך מקיף לאוכל הטעים והמיוחד וכן מתכונים טעימים מהמטבח הפרסי.. נכיר את מנות הדגל של המטבח הפרסי ונלמד איך אמא של השפית מכינה אורז אחד אחד עם תהדיג- תפוחי אדמה שחומים וממכרים שמתחבאים בתחתית הסיר. המטבח הפרסי עושה גם שימוש נרחב בעשבי תיבול, ועל השולחן תמיד תהיה צלחת עם מבחר עשבים כמו טרגון, ראשד וריחן, לצד צנוניות ובצל ירוק. נכין מתכונים פרסיים נבחרים ובסיום נאכל את האוכל אותו הכנו. לצבע הירוק מקום מכובד בתבשילים, שהידוע בהם הוא החורש סבזי - קדירה חמצמצה, עתירת עשבי תיבול, בשר ולימון פרסי. זהו למעשה התבשיל הלאומי של הפרסים.
289 ₪