(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

בשנים האחרונות התפתחו טעמים חדשים לאוזני המן. קבלו את השדרוגים של שפית הבית שלנו, שמרית גולדברג צפדייה ♥ למתכון המלא גללו מטה♥
לפרטים נוספים

אוזני המן

מצרכים לבצק:

4 כפות שמן

200 גרם חמאה

½ כוס מיץ תפוזים

½4 כוסות קמח

שקית א.אפיה

2 ביצים

1 כפית משחת וניל

3/4 כוס סוכר

אפשרויות למליות:

- מחית תמרים +50 גר אגוזי מלך + ½ כפית קינמון

- ממרח נוטלה/שוקולד השחר  + שוקולד טופפי

- ממרח חלבה + קוביות שוקולד

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה , לשים את החמאה , השמן והסוכר ולערבל במהירות נמוכה עד שנוצרת תערובת קרמית .
  2. להוסיף ביציים , וניל תוך כדי ערבול עד שהתערובת אחידה
  3. להוסיף את הקמח ואבקת האפייה  ומיץ התפוזים , לערבל עד שהקמח נספג בתערובת , להפסיק את פעולת המיקסר ולגרד את דפנות הקערה בעזרת המרית .
  4. להעביר את הבצק למשטח מקומח  לשטח אותו במעט ולעטוף בניילון נצמד, לקרר במקרר כשעה
  5. בינתיים מכינים את המלית על ידי ערבוב כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה
  6. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ , קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ
  7. מניחים את המלית במרכז העיגול  ומהדקים את השוליים לקבלת משולש
  8. מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה יפה כחצי שעה .

 

אוזני המן

מצרכים לבצק:

4 כפות שמן

200 גרם חמאה

½ כוס מיץ תפוזים

½4 כוסות קמח

שקית א.אפיה

2 ביצים

1 כפית משחת וניל

3/4 כוס סוכר

אפשרויות למליות:

- מחית תמרים +50 גר אגוזי מלך + ½ כפית קינמון

- ממרח נוטלה/שוקולד השחר  + שוקולד טופפי

- ממרח חלבה + קוביות שוקולד

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה , לשים את החמאה , השמן והסוכר ולערבל במהירות נמוכה עד שנוצרת תערובת קרמית .
  2. להוסיף ביציים , וניל תוך כדי ערבול עד שהתערובת אחידה
  3. להוסיף את הקמח ואבקת האפייה  ומיץ התפוזים , לערבל עד שהקמח נספג בתערובת , להפסיק את פעולת המיקסר ולגרד את דפנות הקערה בעזרת המרית .
  4. להעביר את הבצק למשטח מקומח  לשטח אותו במעט ולעטוף בניילון נצמד, לקרר במקרר כשעה
  5. בינתיים מכינים את המלית על ידי ערבוב כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה
  6. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ , קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ
  7. מניחים את המלית במרכז העיגול  ומהדקים את השוליים לקבלת משולש
  8. מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה יפה כחצי שעה .

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');