צור קשר 2650*

 
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,390 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,390 ₪
חיפוש
Filters

כל התשובות לשאלות עבור בחירת המג'ימיקס המושלם! שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית שלנו, עונה עבורכם על כל השאלות | גללו מטה לכתבה המלאה
יצרן: Magimix
לפרטים נוספים

למה משמש מעבד מזון Magimx?
מעבד מזון Magimix נותן פתרונות לבישול ואפייה , הוא המכשיר הכי שימושי במטבח ,
MUST TO HAVE
בעזרתו כל מי שרוצה להכין בצק שמרים, בצק פריך, עוגות, סלטים ,גירוד וחיתוך ירקות או פירות , ריסוק ירקות , הכנת מקלות צ'יפס מתפוחי אדמה , הכנת תערובת לקציצות, כתישת קרח , הקצפה , למעשה הוא משמש כסו שף במטבח .

מה ההבדל בין הדגמים ?
שלושת הדגמים 5200,4200,3200פתח רחב או צר , הפונקציות הם זהות , ההבדל בדגמים זה הקיבולת הקערה שמשתנה מ 2.6 ליטר ,3 ליטר ו3.6 ליטר ועוצמת המנוע שמשתנה בהתאם לנפח הקערה .
חשוב להדגיש כי אין דגם חלש וחזק אלא בגלל שהמנוע הוא מנוע אינדוקציה הוא מפעיל את הכוח שלו בהתאם לקיבולת של הקערה ולכן ההבדלים בעוצמת המנוע.

מה ההבדל בדגמים שמופיעה בהם האות J .?
מדובר בדגם פרימיום שמגיע עם מסחטת פרי הדר .

מה הבדל בין הדגמים עם הפתח הצר או הדגמים עם הפתח הרחב XL ?
הדגמים עם הפתח הרחב מאפשרים הכנסה של ירקות או פירות בשלמותם לעומת הפתח הצר שמצריך מאתנו לחתוך את הירקות והפירות לקוביות גדולות .
כמו כן בדגמים של הפתח צר הדסקיות הם דו צדדיות בעוד שבדגמים עם הפתח הרחב הם לא .

מה השימוש ב 3 הקערות ?
הקערה הגדולה:
מתאימה להכנת ממרחים, בצק פריך וקיצוץ וריסוק וזאת עושים עם להב המתכת . בקערה הגדולה עם המלוש מכינים בצק שמרים ועם המקצף ניתן להקציף ביצים שלמות חלבונים וקצפות.
בקערה האמצעית:
מיועדת לשימוש בדסקיות , קוטר הדסקית תואם את קוטר הקערה וכך כל השאריות של הירקות נשארות למעלה וקל לאסוף אותם , ויש פחות בלאי .
הקערה הקטנה:
מגיעה עם להב מתכת קטן שמותאם לה במיוחד ,הקערה מתאימה להכנת כמות קטנה של עשבי תיבול /אגוזים שרוצים לקצוץ, מיונז ורטבים

מתי צריך להשתמש בפולסים ומתי באוטומט ?
• כאשר רוצים לשלוט בחיתוך עובדים עם פולסים כאשר רוצים לקבל תערובת אחידה משתמשים באוטומט .
• כשמשתמשים עם המלוש להכנת בצק שמרים משתמשים בפולסים כדי לשלוט על הערבול .
• כאשר משתמשים בדסקיות משתמשים באוטומט .


אם אני צריכה להכין בצקים בעיקר וממרחים איזה דגם כדאי לי לקנות ?
כדאי חד משמעי לקנות את הפתח הצר למי שבעיקר מכין בצק פריך או שמרים וממרחים שונים.
מדובר בדגם משופר שמגיע עם מסחטת הדרים הוא טוב למי שרוצה להכין עם המעבד מזון שלו ממרחים כגון חומוס, טחינה, פסטו , כדורי תמרים , נוטלה .

האם ניתן להקציף במג'מיקס?
כן בהחלט,
כדי לקבל הקצפה צריך להיכנס אוויר ולכן צריך להוציא את הדוחסן הצר מלמעלה .
תוצאת ההקצפה במג'מיקס היא אחידה במרקם צפוף וכזו ששומרת על התוצאה הסופית שהעוגה לא צונחת , כדי להקציף אסור להכניס שום דבר במהלך ההקצפה אלא רק ב-רבע האחרון כאשר כבר המסה התרוממה ואוורירית ניתן להכניס סוכר בהדרגה עד שנבלע בתערובת .

איזה דסקיות מקבלים במארז?
• מקבלים בדגמים של הפתח הרחב - דסקית פריסה דקה, דסקית פריסה עבה במיוחד , דסקית גרוד דק ודסקית גרוד עבה .
• בדגם הצר מקבלים - דסקית דו צדדית לפריסה , דסקית דו צדדית לגרוד ודסקית לפרמזן שיכולה לשמש להכין קמח שקדים .

למה משמש החישוק ?
החישוק נקרא בלנדרמיקס והוא הופך את המעבד מזון לבלנדר, שמים אותו יחד עם להב המתכת על קוטר הקערה הגדולה , בעזרתו כל בלילה תהיה קרמית וסמודי , מתאים מאד להכנת משקאות על בסיס קרח, שייקים, טחינה של מרקים למרקם חלק וקרמי ובלילות לפנקייק .

 

למה משמש מעבד מזון Magimx?
מעבד מזון Magimix נותן פתרונות לבישול ואפייה , הוא המכשיר הכי שימושי במטבח ,
MUST TO HAVE
בעזרתו כל מי שרוצה להכין בצק שמרים, בצק פריך, עוגות, סלטים ,גירוד וחיתוך ירקות או פירות , ריסוק ירקות , הכנת מקלות צ'יפס מתפוחי אדמה , הכנת תערובת לקציצות, כתישת קרח , הקצפה , למעשה הוא משמש כסו שף במטבח .

מה ההבדל בין הדגמים ?
שלושת הדגמים 5200,4200,3200פתח רחב או צר , הפונקציות הם זהות , ההבדל בדגמים זה הקיבולת הקערה שמשתנה מ 2.6 ליטר ,3 ליטר ו3.6 ליטר ועוצמת המנוע שמשתנה בהתאם לנפח הקערה .
חשוב להדגיש כי אין דגם חלש וחזק אלא בגלל שהמנוע הוא מנוע אינדוקציה הוא מפעיל את הכוח שלו בהתאם לקיבולת של הקערה ולכן ההבדלים בעוצמת המנוע.

מה ההבדל בדגמים שמופיעה בהם האות J .?
מדובר בדגם פרימיום שמגיע עם מסחטת פרי הדר .

מה הבדל בין הדגמים עם הפתח הצר או הדגמים עם הפתח הרחב XL ?
הדגמים עם הפתח הרחב מאפשרים הכנסה של ירקות או פירות בשלמותם לעומת הפתח הצר שמצריך מאתנו לחתוך את הירקות והפירות לקוביות גדולות .
כמו כן בדגמים של הפתח צר הדסקיות הם דו צדדיות בעוד שבדגמים עם הפתח הרחב הם לא .

מה השימוש ב 3 הקערות ?
הקערה הגדולה:
מתאימה להכנת ממרחים, בצק פריך וקיצוץ וריסוק וזאת עושים עם להב המתכת . בקערה הגדולה עם המלוש מכינים בצק שמרים ועם המקצף ניתן להקציף ביצים שלמות חלבונים וקצפות.
בקערה האמצעית:
מיועדת לשימוש בדסקיות , קוטר הדסקית תואם את קוטר הקערה וכך כל השאריות של הירקות נשארות למעלה וקל לאסוף אותם , ויש פחות בלאי .
הקערה הקטנה:
מגיעה עם להב מתכת קטן שמותאם לה במיוחד ,הקערה מתאימה להכנת כמות קטנה של עשבי תיבול /אגוזים שרוצים לקצוץ, מיונז ורטבים

מתי צריך להשתמש בפולסים ומתי באוטומט ?
• כאשר רוצים לשלוט בחיתוך עובדים עם פולסים כאשר רוצים לקבל תערובת אחידה משתמשים באוטומט .
• כשמשתמשים עם המלוש להכנת בצק שמרים משתמשים בפולסים כדי לשלוט על הערבול .
• כאשר משתמשים בדסקיות משתמשים באוטומט .


אם אני צריכה להכין בצקים בעיקר וממרחים איזה דגם כדאי לי לקנות ?
כדאי חד משמעי לקנות את הפתח הצר למי שבעיקר מכין בצק פריך או שמרים וממרחים שונים.
מדובר בדגם משופר שמגיע עם מסחטת הדרים הוא טוב למי שרוצה להכין עם המעבד מזון שלו ממרחים כגון חומוס, טחינה, פסטו , כדורי תמרים , נוטלה .

האם ניתן להקציף במג'מיקס?
כן בהחלט,
כדי לקבל הקצפה צריך להיכנס אוויר ולכן צריך להוציא את הדוחסן הצר מלמעלה .
תוצאת ההקצפה במג'מיקס היא אחידה במרקם צפוף וכזו ששומרת על התוצאה הסופית שהעוגה לא צונחת , כדי להקציף אסור להכניס שום דבר במהלך ההקצפה אלא רק ב-רבע האחרון כאשר כבר המסה התרוממה ואוורירית ניתן להכניס סוכר בהדרגה עד שנבלע בתערובת .

איזה דסקיות מקבלים במארז?
• מקבלים בדגמים של הפתח הרחב - דסקית פריסה דקה, דסקית פריסה עבה במיוחד , דסקית גרוד דק ודסקית גרוד עבה .
• בדגם הצר מקבלים - דסקית דו צדדית לפריסה , דסקית דו צדדית לגרוד ודסקית לפרמזן שיכולה לשמש להכין קמח שקדים .

למה משמש החישוק ?
החישוק נקרא בלנדרמיקס והוא הופך את המעבד מזון לבלנדר, שמים אותו יחד עם להב המתכת על קוטר הקערה הגדולה , בעזרתו כל בלילה תהיה קרמית וסמודי , מתאים מאד להכנת משקאות על בסיס קרח, שייקים, טחינה של מרקים למרקם חלק וקרמי ובלילות לפנקייק .

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');