מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
לפרטים נוספים

החומרים:

1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל עם 1/2 כפית אבקת אפייה .

¼ כפית מכל סוג שאוהבים  ממגוון התבלינים (קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, הל טחון)
4 ביצים
¾ כוס סוכר
1 כוס תערובת אגוזים קלויים קלות 160 מעלות (לוז, פקאן, אגוזי מלך, פיסטוקים(
1 כוס פירות יבשים קצוצים גס

אופן ההכנה:

  1. טורפים ביצים וסוכר  בקערת מיקסר עםוו ההקצפה
  2. מנפים  את הקמח ומוסיפים לתערובת , מוסיפים את האגוזים והפירות יבשים עד לתערובת אחידה
  3. יוצרים כיכרות ואופים כ 30 ד' ב 175 מעלות על תבנית או בתוך אינגליש קייק. מצננים.
  4. חותכים לפרוסות דקות ואופים שוב בשכיבה ב 135 מעלות.

החומרים:

1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל עם 1/2 כפית אבקת אפייה .

¼ כפית מכל סוג שאוהבים  ממגוון התבלינים (קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, הל טחון)
4 ביצים
¾ כוס סוכר
1 כוס תערובת אגוזים קלויים קלות 160 מעלות (לוז, פקאן, אגוזי מלך, פיסטוקים(
1 כוס פירות יבשים קצוצים גס

אופן ההכנה:

  1. טורפים ביצים וסוכר  בקערת מיקסר עםוו ההקצפה
  2. מנפים  את הקמח ומוסיפים לתערובת , מוסיפים את האגוזים והפירות יבשים עד לתערובת אחידה
  3. יוצרים כיכרות ואופים כ 30 ד' ב 175 מעלות על תבנית או בתוך אינגליש קייק. מצננים.
  4. חותכים לפרוסות דקות ואופים שוב בשכיבה ב 135 מעלות.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');