סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

בצק פסטה בסיסי

בצק פסטה בסיסי

הכנת 450 גר' בצק לפסטה

300 גר' קמח מחיטת דורום או קמח רגיל

3 ביצים בינוניות

1 כף שמן זית

 

אפשרויות גיוון:

פסטה תרד- במקום אחת מן הביצים, מוסיפים לקערה 50 גר' תרד מבושל, מנוקז היטב מנוזלים וחתוך דק.

פסטה סלק- אדום- במהירות המתאימה לקבלת מחית בבלנדר, מעבדים 25 ג' סלק מבושל טרי עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את הסלק לקערת הערבול עם שאר המרכיבים.

 

אופן הכנה:

  1. שמים את הקמח, הביצים והשמן בקערת ערבול, ומרכיבים את המערבל השטוח. מערבבים לאט, במהירות 1, עד שהחומרים מתמזגים היטב. מחליפים את המערבל השטוח בוו הלישה ומגבירים בהדרגה למהירות 4, לשים 5-8 דקות עד קבלת בצק פסטה חלק וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים אותו לפחות שעה אחת במקרר.
  2. מחברים למיקסר את המכונה להכנת פסטה ומכוונים את הכפתור ל-1. מחלקים את הבצק לשמונה חלקים ומעבירים כל חלק באיטיות רבה דרך הגלילה, במהירות 2, ואחר כך מקפלים אותו לשניים. חוזרים על הפעולה 4-5 פעמים. כשהבצק העובר דביק, מכוונים את הכפתור ל-2 ומעבירים בגלילה את עלה הפסטה, אך הפעם מבלי לקפל בסיום הפעולה את הבצק. מעבירים את הבצק דרך הגלילה עוד 4-5 פעמים, כל פעם בכוונון עדין יותר, עד לקבלת העובי הרצוי. חוזרים על התהליך עם שאר חלקי הבצק. כעת בצק הפסטה מוכן לחיתוך.
כתוב תגובה