סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,099 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,099 ₪
חיפוש
Filters

גלידת וניל על מצע קדאיף

מתכון למנה אחרונה מושקעת של גלידת וניל ביתית על מצע קדאיף ברוטב טופי כמו במסעדות. הדרך המושלמת לסיים ארוחה
לפרטים נוספים

גלידת וניל על מצע קדאיף ברוטב טופי

 

מצרכים לסופלה:

2 כוסות אטריות קדאיף

50 ג' חמאה מומסת

2-3 כפות אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את אטריות הקדאיף עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר עד שהאטריות מצופות היטב.
  2. מניחים מהתערובת על תבנית שמצופה בנייר אפיה, קבוצות של קדאיף ויוצרים מכל קבוצה תחתית מעוגלת.
  3. אופים כ-10 דקות בחום בינוני עד להזהבה. מצננים.

 

מצרכים לגלידה:

4 חלמונים

1 כוס חלב

1 כוס שמנת מתוקה

½ כוס סוכר

גרגירים ממקל וניל שלם

חצי כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

  1. להקציף בקערית המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר.
  2. במקביל לחמם בסיר את החלב השמנת הסוכר ומקל הוניל, לבחוש תוך כדי חימום עד להמסת הסוכר, להקפיד שהתערובת לא תגיע לרתיחה.
  3. לצנן במעט ולעשות השוואת טמפרטורות, כלומר לשפוך 1/3 מכמות הנוזלים לתפיחת הביצים לערבוב קל ואח"כ ולשפוך הכול חזרה לסיר.
  4. לחמם עד להסמכה קלה של התערובת אבל לדאוג לא להגיע לרתיחה.
  5. מכניסים את התערובת החמה למקרר לקירור מוחלט.
  6. מחברים את קערת הגלידה הקפואה למיקסר, מוזגים את תערובת הוניל הקרה ומערבבים על מהירות נמוכה כ-20 דק' עד לקבלת מרקם אוורירי.
  7. מכניסים את קערת הגלידה שוב למקפיא עד להגשה.

 

רוטב טופי:

250 גר' שמנת מתוקה

1/4 כוס סוכר חום

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם הסוכר החום.
  2. מעבים את הרוטב תוך כדי ערבוב, מורידים מהאש ומצננים

גלידת וניל על מצע קדאיף ברוטב טופי

 

מצרכים לסופלה:

2 כוסות אטריות קדאיף

50 ג' חמאה מומסת

2-3 כפות אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את אטריות הקדאיף עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר עד שהאטריות מצופות היטב.
  2. מניחים מהתערובת על תבנית שמצופה בנייר אפיה, קבוצות של קדאיף ויוצרים מכל קבוצה תחתית מעוגלת.
  3. אופים כ-10 דקות בחום בינוני עד להזהבה. מצננים.

 

מצרכים לגלידה:

4 חלמונים

1 כוס חלב

1 כוס שמנת מתוקה

½ כוס סוכר

גרגירים ממקל וניל שלם

חצי כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

  1. להקציף בקערית המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר.
  2. במקביל לחמם בסיר את החלב השמנת הסוכר ומקל הוניל, לבחוש תוך כדי חימום עד להמסת הסוכר, להקפיד שהתערובת לא תגיע לרתיחה.
  3. לצנן במעט ולעשות השוואת טמפרטורות, כלומר לשפוך 1/3 מכמות הנוזלים לתפיחת הביצים לערבוב קל ואח"כ ולשפוך הכול חזרה לסיר.
  4. לחמם עד להסמכה קלה של התערובת אבל לדאוג לא להגיע לרתיחה.
  5. מכניסים את התערובת החמה למקרר לקירור מוחלט.
  6. מחברים את קערת הגלידה הקפואה למיקסר, מוזגים את תערובת הוניל הקרה ומערבבים על מהירות נמוכה כ-20 דק' עד לקבלת מרקם אוורירי.
  7. מכניסים את קערת הגלידה שוב למקפיא עד להגשה.

 

רוטב טופי:

250 גר' שמנת מתוקה

1/4 כוס סוכר חום

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם הסוכר החום.
  2. מעבים את הרוטב תוך כדי ערבוב, מורידים מהאש ומצננים
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');