חיפוש
Filters

גלידת יוגורט מנגו בננה

גלידת יוגורט מנגו בננה

2 מיכלי יוגורט

400 גר' מנגו

1 בננה

1/2 כוס דבש

 *את קערת הגלידה יש להקפיא 24 שעות לפני השימוש*

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את כל הרכיבים במעבד המזון, עד לקבלת מחית חלקה.
  2. שומרים בקירור עד להכנת הגלידה.
  3. מחברים את קערת הגלידה הקפואה למיקסר, מכניסים את תערובת היוגורט הקרה ומערבבים על מהירות נמוכה כ-20 דק'
  4. מכניסים את קערת הגלידה שוב למקפיא עד להגשה.
כתוב תגובה
ארכיון מתכונים