(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

שילוב נהדר בין מוצרים פשוטים שיוצר חגיגה של טעם, תוספת נהדרת לכל ארוחה

גלילות פילו במילוי ים-תיכוני

 

למילוי:

1 חציל חתוך לקוביות

200 גר' גבינת פטה / עיזים

100 גר' זיתי קלמנטה מגולענים

צרור עלי בזיליקום

2 כפות עגבניות מיובשות

4 פלפלים קלויים

 

לגלילות:

1 חב' דפי פילו

שמן זית למריחה

 

אופן הכנת המנה:

  1. חותכים את החציל לקוביות בגודל אחיד, מזליפים שמן זית, ממליחים במלח גס ומכניסים לתנור ל-20 דקות עד להשחמה, בחום של 180 מעלות.

מוציאים ומצננים.

  1. מכניסים את הפלפלים לתנור ואופים בחום בינוני עד להשחמה מכל הצדדים, מוציאים מהתנור, שמים בקערה ומכסים בניילון (האדים המצטברים עוזרים לקילוף מהיר וקל). מקלפים את הפלפלים, מצננים ומסננים אותם מהנוזלים.
  2. מערבבים בקערה קטנה את שאר חומרי המלית עם קוביות החצילים והפלפלים הקלויים, ומניחים בצד.
  3. חותכים את עלי הפילו לקוביות של 15X15 ס"מ. לוקחים ריבוע אחד ומורחים בשמן זית. מעליו מניחים ריבוע שני וחוזרים על ההברשה.
  4. בתחתית כל ריבוע מניחים את חומרי המלית ומגלגלים לסיגר דק.
  5. מניחים בתבנית עם נייר אפייה, משמנים מלמעלה את אצבעות הפילו ואופים כ-12 דק' בחום בינוני של 180 מעלות.

גלילות פילו במילוי ים-תיכוני

 

למילוי:

1 חציל חתוך לקוביות

200 גר' גבינת פטה / עיזים

100 גר' זיתי קלמנטה מגולענים

צרור עלי בזיליקום

2 כפות עגבניות מיובשות

4 פלפלים קלויים

 

לגלילות:

1 חב' דפי פילו

שמן זית למריחה

 

אופן הכנת המנה:

  1. חותכים את החציל לקוביות בגודל אחיד, מזליפים שמן זית, ממליחים במלח גס ומכניסים לתנור ל-20 דקות עד להשחמה, בחום של 180 מעלות.

מוציאים ומצננים.

  1. מכניסים את הפלפלים לתנור ואופים בחום בינוני עד להשחמה מכל הצדדים, מוציאים מהתנור, שמים בקערה ומכסים בניילון (האדים המצטברים עוזרים לקילוף מהיר וקל). מקלפים את הפלפלים, מצננים ומסננים אותם מהנוזלים.
  2. מערבבים בקערה קטנה את שאר חומרי המלית עם קוביות החצילים והפלפלים הקלויים, ומניחים בצד.
  3. חותכים את עלי הפילו לקוביות של 15X15 ס"מ. לוקחים ריבוע אחד ומורחים בשמן זית. מעליו מניחים ריבוע שני וחוזרים על ההברשה.
  4. בתחתית כל ריבוע מניחים את חומרי המלית ומגלגלים לסיגר דק.
  5. מניחים בתבנית עם נייר אפייה, משמנים מלמעלה את אצבעות הפילו ואופים כ-12 דק' בחום בינוני של 180 מעלות.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
תגיות מוצר