(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

מתכון המתאים לחג שבועות , לאירוח או לארוחה קלה לצד סלט. מתכון מהיר פשוט מאד וטעים מאד. באדיבות שפית הבית- שמרית גולדברג צפדיה

גראטן כרובית וברוקולי

 

מצרכים:

  2 ליטר מים

  1 כפית מלח

  1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים

  1 ק"ג ברוקולי מפורק לפרחים  

  1 מיכל שמנת מתוקה 

  1/4 כפית אגוז מוסקט

  3 שיני שום כתושות

  1 כוס פירורי לחם

  100 גר' חמאה

  100 גר' פרמזן

  מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח, מבשלים את פרחי הכרובית והברוקולי 3 דק' ומעבירים למסננת, שוטפים במי ברז קרים ומסדרים בתבנית משומנת.
  2. מחממים בקלחת את השמנת והתבלינים ומביאים לסף רתיחה. שופכים מעל הירקות בתבנית.
  3. ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את פירורי הלחם, מטגנים תוך כדי ערבוב שתי דקות עד שהם מזהיבים, מפזרים את פירורי הלחם והפרמזן המגורד על פני הירקות ואופים 30 דק' עד לריכוך והזהבה.

 

גראטן כרובית וברוקולי

 

מצרכים:

  2 ליטר מים

  1 כפית מלח

  1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים

  1 ק"ג ברוקולי מפורק לפרחים  

  1 מיכל שמנת מתוקה 

  1/4 כפית אגוז מוסקט

  3 שיני שום כתושות

  1 כוס פירורי לחם

  100 גר' חמאה

  100 גר' פרמזן

  מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח, מבשלים את פרחי הכרובית והברוקולי 3 דק' ומעבירים למסננת, שוטפים במי ברז קרים ומסדרים בתבנית משומנת.
  2. מחממים בקלחת את השמנת והתבלינים ומביאים לסף רתיחה. שופכים מעל הירקות בתבנית.
  3. ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את פירורי הלחם, מטגנים תוך כדי ערבוב שתי דקות עד שהם מזהיבים, מפזרים את פירורי הלחם והפרמזן המגורד על פני הירקות ואופים 30 דק' עד לריכוך והזהבה.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין