(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

וופל בלגי נתפס כמנה מתוקה/ כקינוח בסוף ארוחה. הפעם החלטנו להפוך את הוופל בלגי לגירסה מלוחה שמתאימה לבראנץ. באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה. <<למתכון גללו מטה>>
לפרטים נוספים

ופל בלגי עם פסטו ברוטב פטריות, בצל ושמנת

 

מצרכים:

לופל:

1/4 2 כוסות קמח

1 כף אבקת אפייה

2 כפות פסטו

קורט מלח

2 כפות עלי טימין

1/2 כוס שמן זית

2 ביצים

2 כוסות חלב

 

אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והטימין.
2. תוך כדי ערבול, מוסיפים את השמן, הפרמז'ן, הביצים והפסטו.
3. בהדרגה, מוזגים את החלב עד לקבלת תערובת חלקה מגושים.
4. מחממים את מכשיר הוופל מראש, משמנים את התבניות ויוצקים מהתערובת למכשיר.

 

לרוטב:

20 גר' חמאה

כף שמן זית

1 בצל קצוץ

3-4 שיני שום קצוצות דק

500 גר' פטריות שמפיניון

250 גר' פטריות פורטבלו

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כף אבקת מרק פטריות

2 כפות פסטו (לא חובה)

מלח, פלפל

פרמזן לקישוט

 

אופן ההכנה:
1. מחממים במחבת מעט שמן זית וחמאה.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לאדות.
3. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה, את כף אבקת  המרק, מלח ופלפל, מוסיפים את הפסטו וממשיכים לבשל עד להסמכת השמנת.

 

  • בצלחת הגשה מניחים וופל, מוזגים מעל מהרוטב ומקשטים בפרמז'ן.

ופל בלגי עם פסטו ברוטב פטריות, בצל ושמנת

 

מצרכים:

לופל:

1/4 2 כוסות קמח

1 כף אבקת אפייה

2 כפות פסטו

קורט מלח

2 כפות עלי טימין

1/2 כוס שמן זית

2 ביצים

2 כוסות חלב

 

אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והטימין.
2. תוך כדי ערבול, מוסיפים את השמן, הפרמז'ן, הביצים והפסטו.
3. בהדרגה, מוזגים את החלב עד לקבלת תערובת חלקה מגושים.
4. מחממים את מכשיר הוופל מראש, משמנים את התבניות ויוצקים מהתערובת למכשיר.

 

לרוטב:

20 גר' חמאה

כף שמן זית

1 בצל קצוץ

3-4 שיני שום קצוצות דק

500 גר' פטריות שמפיניון

250 גר' פטריות פורטבלו

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כף אבקת מרק פטריות

2 כפות פסטו (לא חובה)

מלח, פלפל

פרמזן לקישוט

 

אופן ההכנה:
1. מחממים במחבת מעט שמן זית וחמאה.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לאדות.
3. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה, את כף אבקת  המרק, מלח ופלפל, מוסיפים את הפסטו וממשיכים לבשל עד להסמכת השמנת.

 

  • בצלחת הגשה מניחים וופל, מוזגים מעל מהרוטב ומקשטים בפרמז'ן.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה