סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

לחמניות עם מלית בצל שאי אפשר לסרב להן. משדרגות כל ארוחה וכל אירוח לחגיגה של טעמים!
לפרטים נוספים

זר לחמניות במלית בצל

 

מצרכים:

1 ק"ג קמח

1 שקית שמרים

½2 כוסות מים פושרים

4 כפות סוכר

1 כף מלח

¼ כוס שמן

 

למלית בצל:

¼ כוס שמן

3 בצלים פרוסים דק

 

לציפוי:

ביצה טרופה עם 2 כפות חלב

שומשום, קצח ופרג

 

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, שמרים, סוכר ומערבבים במהירות נמוכה (מספר 1).
  2. מוסיפים מים ושמן ומעבדים. כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק למשך 6-8 דק' נוספות במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק רך וגמיש, כאשר הבצק נפרד מדפנות הקערה, נראה מבריק ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת. משמנים עם הידיים את פני הבצק מלמעלה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה כחצי שעה.
  4. כאשר הבצק בהתפחה מכינים את המלית. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה שחומה. מצננים ומסננים את כל הנוזלים.
  5. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל-20 עד 22 כדורים קטנים ושווים בגודלם. על משטח מקומח מעבדים כל כדור לצורה עגולה וחלקה. שמים את הכדורים בתבנית אפייה מרופדת במשטח סיליקון במרווחים גדולים זה מזה.
  6. משטחים מעט את הבצק בעזרת כף היד ויוצרים גומה במרכז כל כדור, ממלאים במלית הבצל וסוגרים חזרה לכדור מושלם.
  7. מורחים על הלחמנייה ביצה טרופה עם מעט חלב, מפזרים מעל שומשום ופרג או שומשום וקצח. משאירים להתפחה נוספת של כ-15 דק'.
  8. אופים במשך 20 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלחמניות זהובות גם בתחתית והן קלות ורכות למגע.

זר לחמניות במלית בצל

 

מצרכים:

1 ק"ג קמח

1 שקית שמרים

½2 כוסות מים פושרים

4 כפות סוכר

1 כף מלח

¼ כוס שמן

 

למלית בצל:

¼ כוס שמן

3 בצלים פרוסים דק

 

לציפוי:

ביצה טרופה עם 2 כפות חלב

שומשום, קצח ופרג

 

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, שמרים, סוכר ומערבבים במהירות נמוכה (מספר 1).
  2. מוסיפים מים ושמן ומעבדים. כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק למשך 6-8 דק' נוספות במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק רך וגמיש, כאשר הבצק נפרד מדפנות הקערה, נראה מבריק ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת. משמנים עם הידיים את פני הבצק מלמעלה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה כחצי שעה.
  4. כאשר הבצק בהתפחה מכינים את המלית. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה שחומה. מצננים ומסננים את כל הנוזלים.
  5. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל-20 עד 22 כדורים קטנים ושווים בגודלם. על משטח מקומח מעבדים כל כדור לצורה עגולה וחלקה. שמים את הכדורים בתבנית אפייה מרופדת במשטח סיליקון במרווחים גדולים זה מזה.
  6. משטחים מעט את הבצק בעזרת כף היד ויוצרים גומה במרכז כל כדור, ממלאים במלית הבצל וסוגרים חזרה לכדור מושלם.
  7. מורחים על הלחמנייה ביצה טרופה עם מעט חלב, מפזרים מעל שומשום ופרג או שומשום וקצח. משאירים להתפחה נוספת של כ-15 דק'.
  8. אופים במשך 20 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלחמניות זהובות גם בתחתית והן קלות ורכות למגע.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');