סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

חומוס טעים כמו בחומוסייה, מתאים לשימוש במעבד מזון מג'ימיקס
לפרטים נוספים

החומוס של צחי

מצרכים:
1 ק"ג  גרגרי חומוס יבש
2 בצלים קלופים
½ ק"ג  טחינה גולמית
½ כפית כמון
1 כפית מלח
5 שיני שום קלופות
¼ כוס מיץ לימון טרי


אופן הכנה:

  1. משרים את גרגרי החומוס לילה שלם במים פושרים
  2. מבשלים את גרגרי החומוס המושרים יחד עם הבצלים השלמים כ-4 שעות על אש נמוכה
  3. בקערה הגדולה של מעבד המזון עם להב המתכת, מכניסים את החומוס המסונן בתוספת הבצלים.
  4. מוסיפים את הטחינה ו-2 כוסות מים מבישול החומוס
  5. מפעילים את מעבד המזון למשך 2-3 דק' ומוסיפים את התבלינים תוך כדי הפעולה.

    * במידה ורוצים חומוס נוזלי יותר מוסיפים עוד מים, לקבלת חומוס במרקם יציב יותר ניתן להוסיף עוד טחינה גולמית.
    * על מנת לקבל מרקם גרגירי, משאירים כוס גרגרי חומוס מבושלים בצד ומוסיפים אותם לקראת סוף הטחינה.
    * ניתן להחליף את גרגרי החומוס היבשים בחומוס מקופסאת שימורים.                  

המתכון באדיבות השף צחי עובדיה.

החומוס של צחי

מצרכים:
1 ק"ג  גרגרי חומוס יבש
2 בצלים קלופים
½ ק"ג  טחינה גולמית
½ כפית כמון
1 כפית מלח
5 שיני שום קלופות
¼ כוס מיץ לימון טרי


אופן הכנה:

  1. משרים את גרגרי החומוס לילה שלם במים פושרים
  2. מבשלים את גרגרי החומוס המושרים יחד עם הבצלים השלמים כ-4 שעות על אש נמוכה
  3. בקערה הגדולה של מעבד המזון עם להב המתכת, מכניסים את החומוס המסונן בתוספת הבצלים.
  4. מוסיפים את הטחינה ו-2 כוסות מים מבישול החומוס
  5. מפעילים את מעבד המזון למשך 2-3 דק' ומוסיפים את התבלינים תוך כדי הפעולה.

    * במידה ורוצים חומוס נוזלי יותר מוסיפים עוד מים, לקבלת חומוס במרקם יציב יותר ניתן להוסיף עוד טחינה גולמית.
    * על מנת לקבל מרקם גרגירי, משאירים כוס גרגרי חומוס מבושלים בצד ומוסיפים אותם לקראת סוף הטחינה.
    * ניתן להחליף את גרגרי החומוס היבשים בחומוס מקופסאת שימורים.                  

המתכון באדיבות השף צחי עובדיה.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');