(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

חלה מתוקה לשבת שמפיצה בבית ריח נעים שמבשר את בואה של השבת. שבת שלום

חלה מתוקה

 

מצרכים:

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

8 כפות סוכר

2 וחצי כוסות מים פושרים

1/2 כוס שמן קנולה

1 כף מלח

1 כוס אוכמניות מיובשות

 

לציפוי:

ביצה טרופה

שומשום או פניני סוכר

 

לזיגוג:

3/4 כוס מים

5 כפות סוכר

 

אופן ההכנה :

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים.
  2. מוסיפים את השמן והמים ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להתקבל בצק.
  3. מוסיפים את המלח ולשים עוד מספר דק' לקבלת בצק רך גמיש ומבריק. מוסיפים את האוכמניות המיובשות ומערבבים עוד כדקה.
  4. מורחים במעט שמן את הבצק והקערה, מניחים ומכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במקום חמים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. לאחר שהבצק תפח, לשים אותו מספר דקות באופן ידני, חותכים את הבצק ל-3 חלקים, מכל חלק יוצרים גלילה,  קולעים משלושת הגלילים צמת חלה.
  6. מניחים את החלה בתבנית, מורחים עליה  ביצה טרופה ומפזרים שומשום או פניני סוכר.
  7. מניחים לתפיחה נוספת עוד כרבע שעה, אופים במשך חצי שעה עד שמתקבל גוון חום.  מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  8. מברישים את החלה בזיגוג הסוכר.

 

חלה מתוקה

 

מצרכים:

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

8 כפות סוכר

2 וחצי כוסות מים פושרים

1/2 כוס שמן קנולה

1 כף מלח

1 כוס אוכמניות מיובשות

 

לציפוי:

ביצה טרופה

שומשום או פניני סוכר

 

לזיגוג:

3/4 כוס מים

5 כפות סוכר

 

אופן ההכנה :

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים.
  2. מוסיפים את השמן והמים ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להתקבל בצק.
  3. מוסיפים את המלח ולשים עוד מספר דק' לקבלת בצק רך גמיש ומבריק. מוסיפים את האוכמניות המיובשות ומערבבים עוד כדקה.
  4. מורחים במעט שמן את הבצק והקערה, מניחים ומכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במקום חמים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. לאחר שהבצק תפח, לשים אותו מספר דקות באופן ידני, חותכים את הבצק ל-3 חלקים, מכל חלק יוצרים גלילה,  קולעים משלושת הגלילים צמת חלה.
  6. מניחים את החלה בתבנית, מורחים עליה  ביצה טרופה ומפזרים שומשום או פניני סוכר.
  7. מניחים לתפיחה נוספת עוד כרבע שעה, אופים במשך חצי שעה עד שמתקבל גוון חום.  מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  8. מברישים את החלה בזיגוג הסוכר.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין