חיפוש
Filters

מתכון לחלת שוקולד מתוקה שממלאת את הבית בריח מתוק של אפייה. לא בטוח שתצליחו לעמוד בפיתוי ולא לאכול אותה לפני הארוחה
לפרטים נוספים

חלת שוקולד מתוקה

מצרכים:
½ ק"ג קמח 
25 גר' שמרים טריים
5 כפות סוכר
1 כוס מים פושרים (+2 כפות מים)
¼ כוס שמן קנולה 
½ כף מלח
1 כף קקאו
½ כפית קינמון
50 גר' שוקולד צ'יפס

לציפוי:
ביצה טרופה 
שומשום

לזיגוג: 
1 כוס מים
½ כוס סוכר 

 אופן ההכנה :

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר, הקקאו והקינמון ומערבבים.
  2. מוסיפים את השמן והמים ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להתקבל בצק.
  3. מוסיפים את המלח ולשים עוד מספר דקות לקבלת בצק רך, גמיש ומבריק.
  4. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עוד כדקה.
  5. מוציאים את הבצק מקערת המיקסר למשטח מקומח, לשים ידנית. יוצרים כדור עגול וחלק ומניחים בתוך קערה משומנת
  6. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במקום חמים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  7. לאחר שהבצק תפח, מוציאים את האויר מהבצק וחותכים ל-3 חלקים. מכל חלק יוצרים גליל. קולעים משלושת הגלילים צמת חלה.
  8. מניחים את החלה בתבנית, מורחים עליה  ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  9. מניחים לתפיחה נוספת עוד כרבע שעה, אופים במשך חצי שעה עד שמתקבל גוון חום.  מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  10. מברישים את החלה בזיגוג הסוכר

 

 

חלת שוקולד מתוקה

מצרכים:
½ ק"ג קמח 
25 גר' שמרים טריים
5 כפות סוכר
1 כוס מים פושרים (+2 כפות מים)
¼ כוס שמן קנולה 
½ כף מלח
1 כף קקאו
½ כפית קינמון
50 גר' שוקולד צ'יפס

לציפוי:
ביצה טרופה 
שומשום

לזיגוג: 
1 כוס מים
½ כוס סוכר 

 אופן ההכנה :

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר, הקקאו והקינמון ומערבבים.
  2. מוסיפים את השמן והמים ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להתקבל בצק.
  3. מוסיפים את המלח ולשים עוד מספר דקות לקבלת בצק רך, גמיש ומבריק.
  4. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עוד כדקה.
  5. מוציאים את הבצק מקערת המיקסר למשטח מקומח, לשים ידנית. יוצרים כדור עגול וחלק ומניחים בתוך קערה משומנת
  6. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במקום חמים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  7. לאחר שהבצק תפח, מוציאים את האויר מהבצק וחותכים ל-3 חלקים. מכל חלק יוצרים גליל. קולעים משלושת הגלילים צמת חלה.
  8. מניחים את החלה בתבנית, מורחים עליה  ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  9. מניחים לתפיחה נוספת עוד כרבע שעה, אופים במשך חצי שעה עד שמתקבל גוון חום.  מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  10. מברישים את החלה בזיגוג הסוכר

 

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');