סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,212 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,212 ₪
חיפוש
Filters

לפרטים נוספים

חלת תפוחים בזיגוג דבש

מצרכים:

1 ק"ג קמח לחם

20 גרם שמרים יבשים

300 גרם חלב

1 כפית משחה / תמצית וניל

8 גרם מלח

4 ביצים

4 חלמונים

200 גרם סוכר

200 גרם חמאה רכה

 

מצרכים למילוי התפוחים:

10 תפוחי עץ גרנד סמיט

1 וחצי כוסות סוכר

1/2 כפית קינמון

כף ברנדי

 

 אופן הכנה:

  1. ממיסים את השמרים בחלב בטמפ' של 25 – 30 מעלות.
  2. מערבבים במיקסר את כל חומרי הבצק מלבד החמאה, לשים עד לקבלת בצק אחיד ורך כ- 5 דקות. מוסיפים חמאה ולשים עוד 5 דקות עד לבצק אחיד.
  3. מעבירים למקרר ומתפיחים 8 – 10 שעות. (בשעת הדחק אפשר להסתפק בתפיחה זריזה של שעתיים בטמפרטורת החדר).
  4. מרדדים את הבצק למלבן, מפזרים את מלית התפוחים לאורך המלבן ומגלגלים לרולדה. ליצור שבלול, להניח בתבנית עגולה ולהתפיח שוב בחצי שעה.
  5. לאפות בחום 170 מעלות – 45 דקות.
  6. להבריש את העוגות בסירופ סוכר ולהגיש

 

 

אופן ההכנה:

1. קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה בעזרת תפוחן

2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ואחידות

3. במחבת כבדה מפזרים באחידות את הסוכר ומשטחים אותו. מחכים עד שהסוכר נמס ומתקבל קרמל אחיד.

4. מסננים את התפוחים מהנוזלים ומוסיפים אותם אל הקרמל, הקרמל מתקשה אך תוך כמה דקות הוא חוזר למצב נוזלי.

מוסיפים את הברנדי והקינמון, מערבבים ללא הפסקה את התפוחים ולאחר מספר דקות  מורידים מהאש ומסננים מהנוזלים.

5. לקרר היטב.

 

 

חלת תפוחים בזיגוג דבש

מצרכים:

1 ק"ג קמח לחם

20 גרם שמרים יבשים

300 גרם חלב

1 כפית משחה / תמצית וניל

8 גרם מלח

4 ביצים

4 חלמונים

200 גרם סוכר

200 גרם חמאה רכה

 

מצרכים למילוי התפוחים:

10 תפוחי עץ גרנד סמיט

1 וחצי כוסות סוכר

1/2 כפית קינמון

כף ברנדי

 

 אופן הכנה:

  1. ממיסים את השמרים בחלב בטמפ' של 25 – 30 מעלות.
  2. מערבבים במיקסר את כל חומרי הבצק מלבד החמאה, לשים עד לקבלת בצק אחיד ורך כ- 5 דקות. מוסיפים חמאה ולשים עוד 5 דקות עד לבצק אחיד.
  3. מעבירים למקרר ומתפיחים 8 – 10 שעות. (בשעת הדחק אפשר להסתפק בתפיחה זריזה של שעתיים בטמפרטורת החדר).
  4. מרדדים את הבצק למלבן, מפזרים את מלית התפוחים לאורך המלבן ומגלגלים לרולדה. ליצור שבלול, להניח בתבנית עגולה ולהתפיח שוב בחצי שעה.
  5. לאפות בחום 170 מעלות – 45 דקות.
  6. להבריש את העוגות בסירופ סוכר ולהגיש

 

 

אופן ההכנה:

1. קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה בעזרת תפוחן

2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ואחידות

3. במחבת כבדה מפזרים באחידות את הסוכר ומשטחים אותו. מחכים עד שהסוכר נמס ומתקבל קרמל אחיד.

4. מסננים את התפוחים מהנוזלים ומוסיפים אותם אל הקרמל, הקרמל מתקשה אך תוך כמה דקות הוא חוזר למצב נוזלי.

מוסיפים את הברנדי והקינמון, מערבבים ללא הפסקה את התפוחים ולאחר מספר דקות  מורידים מהאש ומסננים מהנוזלים.

5. לקרר היטב.

 

 
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');