סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מתכון לכעכי שומשום שתמיד כיף שיש בצנצנת גדולה ואפשר לנשנש במהלך היום ולהגיש לאורחים

כעכי שומשום

המצרכים לבצק:

1/2 קג' קמח

200 גר' חמאה

1 שקית אבקת אפייה

 1/2 כף סוכר

1/2 כף מלח

1/4 כוס שמן

1/2 כוס מים מהברז

50 גר' פרמזן מגורד

לציפוי:

ביצה

שומשום

קצח

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל המצרכים לבצק מלבד המלח בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות עד שנוצר כדור בצק. מוסיפים מלח וממשיכים לערבל עוד מספר דקות.
  2. יוצרים מהבצק כדורים קטנים שווים בגודלם, מגלגלים לגלילות ויוצרים צורות של בייגלה.
  3. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום וקצח. מניחים בתבנית על נייר אפייה. אופים חצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבת הכעכים.
  4. מקררים את הכעכים לחלוטין ומאחסנים בכלי אטום.

כעכי שומשום

המצרכים לבצק:

1/2 קג' קמח

200 גר' חמאה

1 שקית אבקת אפייה

 1/2 כף סוכר

1/2 כף מלח

1/4 כוס שמן

1/2 כוס מים מהברז

50 גר' פרמזן מגורד

לציפוי:

ביצה

שומשום

קצח

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל המצרכים לבצק מלבד המלח בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות עד שנוצר כדור בצק. מוסיפים מלח וממשיכים לערבל עוד מספר דקות.
  2. יוצרים מהבצק כדורים קטנים שווים בגודלם, מגלגלים לגלילות ויוצרים צורות של בייגלה.
  3. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום וקצח. מניחים בתבנית על נייר אפייה. אופים חצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבת הכעכים.
  4. מקררים את הכעכים לחלוטין ומאחסנים בכלי אטום.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
fbq('track', 'ViewContent');