צור קשר | מוקד מכירות 2650*

חיפוש
Filters

מי לא אוהב לחם חם וטרי שהרגע יצא מהתנור? המתכון הזה ישמח לכם את הבטן ויפיץ ריח של מאפייה בבית
לפרטים נוספים

לחם במלית טפנד זיתים

 

מצרכים :

800 גר' קמח לחם

200 גר' קמח שיפון

1 שקית שמרים

½2 כוסות מים פושרים

4 כפות סוכר

1 כף מלח

¼ כוס שמן

 

לטפנד זיתים:

¼ כוס שמן זית

2 שיני שום

1 קופסת שימורים זיתים ירוקים מגולענים

100 גר' שקדים קלויים

1 כפית פפריקה

1 כף אורגנו יבש

 

לקישוט:

קמח שיפון למראה כפרי

 

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את שני סוגי הקמח, שמרים, סוכר ומערבבים במהירות נמוכה (מספר 1).
  2. מוסיפים מים ושמן ומעבדים. כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק למשך 6-8 דק' נוספות במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק רך וגמיש, כאשר הבצק נפרד מדפנות הקערה, נראה מבריק ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת. משמנים עם הידיים את פני הבצק מלמעלה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה כחצי שעה.
  4. כאשר הבצק בהתפחה מכינים את המלית. שמים במג'ימיקס את הזיתים, השקדים, שיני השום המקולפות, הפפריקה והאורגנו. מפעילים את המעבד ותוך כדי מוסיפים את השמן, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשניים. על משטח מקומח מרדדים את הבצק ומורחים מהמלית זיתים. מגלגלים את הבצק בצורת רולדה וצובטים בקצוות.
  6. מניחים את שתי הרולדות על משטח אפיה ומפזרים קמח שיפון. באמצעות מספריים או סכין חורצים 4 חתכים ליציאת אוויר.
  7. אופים במשך 40 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלחם קל ורך למגע.

לחם במלית טפנד זיתים

 

מצרכים :

800 גר' קמח לחם

200 גר' קמח שיפון

1 שקית שמרים

½2 כוסות מים פושרים

4 כפות סוכר

1 כף מלח

¼ כוס שמן

 

לטפנד זיתים:

¼ כוס שמן זית

2 שיני שום

1 קופסת שימורים זיתים ירוקים מגולענים

100 גר' שקדים קלויים

1 כפית פפריקה

1 כף אורגנו יבש

 

לקישוט:

קמח שיפון למראה כפרי

 

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את שני סוגי הקמח, שמרים, סוכר ומערבבים במהירות נמוכה (מספר 1).
  2. מוסיפים מים ושמן ומעבדים. כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק למשך 6-8 דק' נוספות במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק רך וגמיש, כאשר הבצק נפרד מדפנות הקערה, נראה מבריק ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת. משמנים עם הידיים את פני הבצק מלמעלה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה כחצי שעה.
  4. כאשר הבצק בהתפחה מכינים את המלית. שמים במג'ימיקס את הזיתים, השקדים, שיני השום המקולפות, הפפריקה והאורגנו. מפעילים את המעבד ותוך כדי מוסיפים את השמן, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשניים. על משטח מקומח מרדדים את הבצק ומורחים מהמלית זיתים. מגלגלים את הבצק בצורת רולדה וצובטים בקצוות.
  6. מניחים את שתי הרולדות על משטח אפיה ומפזרים קמח שיפון. באמצעות מספריים או סכין חורצים 4 חתכים ליציאת אוויר.
  7. אופים במשך 40 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלחם קל ורך למגע.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');