סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,099 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,099 ₪
חיפוש
Filters

מתכון מדהים ללחם עם גבינת רוקפור וטימין, פשוט, מהיר וקל להכנה שמתאים לכל אירוע וישאיר רושם על האורחים שלכם. באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

לחם רוקפור וטימין

המצרכים:

2 כוסות קמח
1 כוס מים חמימים
25-50 גר' גבינת רוקפור (גליל)
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1 כף שמן  למריחה
ענפי טימין
מלח גס

אופן ההכנה:

  1.  בקערת המיקסר עם וו הלישה שמים קמח, סוכר, גבינה ושמרים ומערבלים.
  2. מוסיפים מים בהדרגה, שמן ובסוף מלח. ממשיכים ללוש 7  דקות נוספות.
  3. מוציאים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים עד להכפלת נפחו.
  4. מחלקים את הבצק ל-4, יוצרים 4 כדורים. חורצים 2 חריצים בכל כדור, ממלאים את החריצים בטימין ומלח גס, מכסים ומתפיחים שוב 15 דקות.
  5. מברישים את הלחמים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך כ 30 דקות.

לחם רוקפור וטימין

המצרכים:

2 כוסות קמח
1 כוס מים חמימים
25-50 גר' גבינת רוקפור (גליל)
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1 כף שמן  למריחה
ענפי טימין
מלח גס

אופן ההכנה:

  1.  בקערת המיקסר עם וו הלישה שמים קמח, סוכר, גבינה ושמרים ומערבלים.
  2. מוסיפים מים בהדרגה, שמן ובסוף מלח. ממשיכים ללוש 7  דקות נוספות.
  3. מוציאים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים עד להכפלת נפחו.
  4. מחלקים את הבצק ל-4, יוצרים 4 כדורים. חורצים 2 חריצים בכל כדור, ממלאים את החריצים בטימין ומלח גס, מכסים ומתפיחים שוב 15 דקות.
  5. מברישים את הלחמים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך כ 30 דקות.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');