צור קשר | מוקד מכירות 2650*

חיפוש
Filters

לחמניות ביס משגעות שאי אפשר להפסיק לנשנש | באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

לחמניות ביס במלית גבינות

מצרכים:
1 ק"ג קמח

1 שקית שמרים "שמרית" טריים
2.5 כוסות מים פושרים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
1/4 כוס שמן
100 גרם פרמז'ן

למלית גבינות:
100 גרם בולגרית

100 גרם קשקבל

לציפוי:
ביצה טרופה עם 2 כפות חלב

שומשום


אופן ההכנה
:

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, פרמז'ן, שמרים, סוכר ומערבבים במהירות נמוכה (מספר 1).
  2. מוסיפים מים ושמן ומעבדים. כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק למשך 6-8 דק' נוספות במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק רך וגמיש, כאשר הבצק נפרד מדפנות הקערה, נראה מבריק ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת. משמנים עם הידיים את פני הבצק מלמעלה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה כחצי שעה.
  4. כאשר הבצק בהתפחה מכינים את המלית.
  5. מערבבים יחד את הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל-40 כדורים קטנים ושווים בגודלם. על משטח מקומח מעבדים כל כדור לצורה עגולה וחלקה. שמים את הכדורים בתבנית אפייה מרופדת במשטח סיליקון במרווחים גדולים זה מזה.
  7. משטחים מעט את הבצק בעזרת כף היד ויוצרים גומה במרכז כל כדור, ממלאים במלית הגבינות וסוגרים חזרה לכדור מושלם.
  8. מורחים על הלחמנייה ביצה טרופה עם מעט חלב, מפזרים מעל שומשום. משאירים להתפחה נוספת של כ-15 דק'.
  9. אופים במשך 20 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלחמניות זהובות גם בתחתית והן קלות ורכות למגע.

לחמניות ביס במלית גבינות

מצרכים:
1 ק"ג קמח

1 שקית שמרים "שמרית" טריים
2.5 כוסות מים פושרים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
1/4 כוס שמן
100 גרם פרמז'ן

למלית גבינות:
100 גרם בולגרית

100 גרם קשקבל

לציפוי:
ביצה טרופה עם 2 כפות חלב

שומשום


אופן ההכנה
:

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, פרמז'ן, שמרים, סוכר ומערבבים במהירות נמוכה (מספר 1).
  2. מוסיפים מים ושמן ומעבדים. כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק למשך 6-8 דק' נוספות במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק רך וגמיש, כאשר הבצק נפרד מדפנות הקערה, נראה מבריק ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת. משמנים עם הידיים את פני הבצק מלמעלה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה כחצי שעה.
  4. כאשר הבצק בהתפחה מכינים את המלית.
  5. מערבבים יחד את הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל-40 כדורים קטנים ושווים בגודלם. על משטח מקומח מעבדים כל כדור לצורה עגולה וחלקה. שמים את הכדורים בתבנית אפייה מרופדת במשטח סיליקון במרווחים גדולים זה מזה.
  7. משטחים מעט את הבצק בעזרת כף היד ויוצרים גומה במרכז כל כדור, ממלאים במלית הגבינות וסוגרים חזרה לכדור מושלם.
  8. מורחים על הלחמנייה ביצה טרופה עם מעט חלב, מפזרים מעל שומשום. משאירים להתפחה נוספת של כ-15 דק'.
  9. אופים במשך 20 דק' בחום של 180 מעלות עד שהלחמניות זהובות גם בתחתית והן קלות ורכות למגע.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');