חיפוש
Filters

מאי

תצוגה Grid List
מיין לפי
Display per page

לחמים וסלטים 3/5

3/5 יום ה' בשעה 11:00 ♦ בסדנה זו נלמד להכין לחמים וסלטים מיוחדים והכי חשוב קלים ומרשימים ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

מיצים וניקוי הגוף 7/5

7/5 יום ב' בשעה 17:00 ♦ סדנת הדגמה- מיצים וניקוי הגוף מדוע תזונה היא הכוח המניע, המחדש, המאפשר שמירה על המשקל? מדוע חשוב להקשיב לצרכי הגוף? מדוע חשוב לנקות את הכבד? מה יש במיץ שחשוב לניקוי הרעלים? ומדוע חשוב להבין שהשינוי מתחיל אצלנו במטבח? רעלים הם כל דבר שמפריע לגוף ופוגע בתפקודו. תהליך ניקוי הרעלים פועל במספר המנטרלים והמסלקים את הפסולת שהצטברה בגוף במשך השנים. סדנא זו מיועדת לכל המעוניין ללמוד על ניקוי הגוף, תזונה בריאה ומאוזנת ושילובה בחיי היום יום באמצעות היכרות עם מזונות-על ממשפחת נוגדי החמצון והכרת מיצים ושייקים. המפגש יתמקד בצורך בניקוי הגוף וחיזוקו, ביתרונות ובחסרונות של הגישות השונות העוסקות בצום, ניקוי וטיהור. בחלק המעשי נכין, בעזרת מתכונים שיחולקו, ארוחה מלאה בכוס אחת, שייקים ומיצים שמועילים לניקוי הגוף ולסילוק הרעלים. ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

המטבח הפרסי 8/5

8/5 יום ג' בשעה 18:00 ♦ סדנה חצי מעשית זו נלמד איך להכין אורז פרסי כמו שצריך: מדוע צריך להוסיף לימון ? כיצד יוצרים את שכבת תפוחי האדמה השרופים שבתחתית הסיר ? בשביל מה צריך מגבת ? ניתן מדריך מקיף לאוכל הטעים והמיוחד וכן מתכונים טעימים מהמטבח הפרסי.. נכיר את מנות הדגל של המטבח הפרסי ונלמד איך אמא של השפית מכינה אורז אחד אחד עם תהדיג- תפוחי אדמה שחומים וממכרים שמתחבאים בתחתית הסיר. המטבח הפרסי עושה גם שימוש נרחב בעשבי תיבול, ועל השולחן תמיד תהיה צלחת עם מבחר עשבים כמו טרגון, ראשד וריחן, לצד צנוניות ובצל ירוק. נכין מתכונים פרסיים נבחרים ובסיום נאכל את האוכל אותו הכנו. לצבע הירוק מקום מכובד בתבשילים, שהידוע בהם הוא החורש סבזי - קדירה חמצמצה, עתירת עשבי תיבול, בשר ולימון פרסי. זהו למעשה התבשיל הלאומי של הפרסים.
289 ₪

עוגות גבינה 10/5

10/5 יום ה' בשעה 18:00 | סדנת מעשית וחווייתית המעניקה ידע ולמידה על אפיית עוגות גבינה שונות לכבוד חג השבועות. ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

קינוחים ללא סוכר וגלוטן

10/5 יום ה' בשעה 10:00 | רוצים להנות מקינוחים, עוגות עוגיות משובחים, ללא גלוטן, וללא סוכר מעובד? זוהי הסדנא בשבילכם! בסדנא תקבלו ידע פרקטי, על קונדיטוריה עילית, מחומרי גלם טבעיים ואיכותיים. תכירו תחליפי סוכר טבעיים לחלוטין, עם ערך גליקמי נמוך (יחסית לסוכר). וכן, תחליפים איכותיים נטולי גלוטן לקמח. * הערה; חומרי הגלם נקיים מגלוטן. סביבת העבודה משמשת גם לשיעורי אפיה רגילה.(לא מתאים למי שאלרגי לגלוטן ברמה של כלים)
289 ₪

פסטה בהכנה עצמית 13/5

13/5 יום א' בשעה 18:00 ♦ סדנה מעשית בהדרכת השפית בל קפצן יחד נלמד על אופן הכנת בצק פסטה משובח ואופן הטיפול בו ♦ בסדנה נכין 3 סוגים: רביולי, פט'וציני וספגטיני ♥♥מה עוד נכין בסדנה? גללו מטה וגלו ♥♥
289 ₪

טארטים וקישים 15/5

15/5 יום ג' בשעה 18:00 | סדנה מעשית בהדרכת הקונדיטורית דלית קפלן <<גללו מטה לפרטים נוספים >>
289 ₪

הקסם של איטליה 17/5

17/5 יום ה' בשעה 18:00 ♦ המנות המנצחות של המטבח האיטלקי, בסדנא משובחת ומלאת טעמים ♦ הכנת בצק פסטה מעולה ועבודה נכונה עם המכונה, שיטות עבודה מסורתיות, תיבול קלאסי וטבעי. ♥♥מה נכין בסדנה? גללו מטה ותגלו♥♥
289 ₪

סדנת בשר 25/5

25/5 יום ו' בשעה 9:30 | דייט של שלוש שעות עם השר בקר איכותי | הסדנה תכלול הכרות עם נתחי הבשר השונים והתאמתם לשיטות בישול, מידע על בחירה נכונה וטיפול נכון בבשר ומתכונים טעימים | בהדרכת השף יניב גור אריה ♥מה נכין בסדנה? גללו מטה וגלו♥
289 ₪