סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♦ למתכון המלא גללו מטה ♦
לפרטים נוספים

מאפה ברוקולי

המצרכים:
חבילה פרחי ברוקולי קפוא
50 גר חמאה
2 כפות גדושות קמח
2 כוסות חלב
2 שיני שום
מלח ופלפל
100 גר פרמזן

 אופן ההכנה:

  1. חולטים במים רותחים מומלחים את פרחי הברוקולי, מוציאים למסננת לסינון וקירור.
  2. להמיס בסיר קטן את החמאה, להוסיף את הקמח ולבחוש היטב, להוסיף את החלב תוך כדי בחישה מתמדת. להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עד שמסמיך.
  3. להוסיף שום, מלח ופלפל.
  4. לסדר בתבנית את פרחי הברוקולי, לשפוך מעליהם את הרוטב ולפזר מעל פרמזן.
  5. לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמת המאפה.

 

 

מאפה ברוקולי

המצרכים:
חבילה פרחי ברוקולי קפוא
50 גר חמאה
2 כפות גדושות קמח
2 כוסות חלב
2 שיני שום
מלח ופלפל
100 גר פרמזן

 אופן ההכנה:

  1. חולטים במים רותחים מומלחים את פרחי הברוקולי, מוציאים למסננת לסינון וקירור.
  2. להמיס בסיר קטן את החמאה, להוסיף את הקמח ולבחוש היטב, להוסיף את החלב תוך כדי בחישה מתמדת. להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עד שמסמיך.
  3. להוסיף שום, מלח ופלפל.
  4. לסדר בתבנית את פרחי הברוקולי, לשפוך מעליהם את הרוטב ולפזר מעל פרמזן.
  5. לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמת המאפה.

 

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');