חיפוש
Filters
מאפה חלה שוקולד-בננה שתמיד אפשר להכין משאריות החלה שנשארה משבת וללקק את האצבעות

מאפה חלה שוקולד-בננה

מצרכים : 

1 חלה חתוכה לקוביות

2 שמנת מתוקה

150 גר' שוקולד מריר קצוץ+50 ג שוקולד חלב

2 בננות

3 ביצים

1 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

 

אופן ההכנה :

  1. חותכים את החלה לקוביות שוות וקולים 12 דקות בתבנית להזהבה.
  2. משמנים שתי תבניות מניחים את החלה בתבנית
  3. מרתיחים שמנת ומוסיפים לה את השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מועכים בננה בקערה קטנה ומוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר.
  5. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים. יוצקים על קוביות החלה.
  6. אופים 45 דק' בחום של 180 מעלות עד שהתערובת מתייצבת וזהובה.
  7. מגישים עם רוטב שוקולד

 

  • רוטב שוקולד-  להמיס בסיר קטן 100 גר' שוקולד עם 100 גר' שמנת מתוקה

מאפה חלה שוקולד-בננה

מצרכים : 

1 חלה חתוכה לקוביות

2 שמנת מתוקה

150 גר' שוקולד מריר קצוץ+50 ג שוקולד חלב

2 בננות

3 ביצים

1 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

 

אופן ההכנה :

  1. חותכים את החלה לקוביות שוות וקולים 12 דקות בתבנית להזהבה.
  2. משמנים שתי תבניות מניחים את החלה בתבנית
  3. מרתיחים שמנת ומוסיפים לה את השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מועכים בננה בקערה קטנה ומוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר.
  5. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים. יוצקים על קוביות החלה.
  6. אופים 45 דק' בחום של 180 מעלות עד שהתערובת מתייצבת וזהובה.
  7. מגישים עם רוטב שוקולד

 

  • רוטב שוקולד-  להמיס בסיר קטן 100 גר' שוקולד עם 100 גר' שמנת מתוקה
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין