(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

מנה קלה להכנה, טעימה דלת שומן, ניתנת להקפאה בטרם האפייה המאפשרת פיתרון כשרוצים ארוחת ערב קלה ♦ מתאים ל 6-8 סועדים – 2 גלילות ♦ מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥
לפרטים נוספים
מאפה פילו במלית בטטה 
 

מצרכים למלית בטטה:

150 גר' גבינה בולגרית מעודנת מגורדת 5%

3 בטטות

{חצי קילו מלח גס להכנת הבטטה}

1 ביצה

1/4 כוס פירורי לחם

5 עלי רוזמרין קצוצים

מלח , פלפל ואגוז מוסקט

 

  1. מניחים את הבטטות כמו שהן ,( לא מקולפות אלא רק שטופות ויבשות) ,על מצע של מלח גס בתבנית אפייה עם נייר אפיה ואופים  בחום של 180 מעלות עד להתרככות במשך כשעה .
  2. מצננים, מקלפים את הבטטה ומועכים היטב למחית חלקה ללא גושים.
  3. מוסיפים את הגבינה הביצה ופירורי הלחם ומערבבים, מתבלים ושומרים במקרר לפחות שעה להתייצבות התערובת.


מצרכים למאפה:

4 דפי פילו

ספרי שמן

ביצה טרופה עם מעט מלח

שומשום לקישוט ( לא חובה)

 

להרכבת המאפה :

  1. לפרוס את עלה הפילו על משטח העבודה ולרסס בספרי שמן , ולהניח דף נוסף מעל .
  2. לשים מחצית מהמלית לרוחב העלה ולגלגל לרולדה .
    לחזור על הפעולה ברופן זהה עם 2 דפי הפילו הנותרים ויתרת המלית 
  3. להניח את המאפה בתבנית עם ניר אפייה להבריש בביצה ולפזר מעט שומשום לקישוט .
  4. לאפות בחום גבוה ב 200 מעלות במשך כ 20 – 25 דקות עד להזהבה.

 

 

מאפה פילו במלית בטטה 
 

מצרכים למלית בטטה:

150 גר' גבינה בולגרית מעודנת מגורדת 5%

3 בטטות

{חצי קילו מלח גס להכנת הבטטה}

1 ביצה

1/4 כוס פירורי לחם

5 עלי רוזמרין קצוצים

מלח , פלפל ואגוז מוסקט

 

  1. מניחים את הבטטות כמו שהן ,( לא מקולפות אלא רק שטופות ויבשות) ,על מצע של מלח גס בתבנית אפייה עם נייר אפיה ואופים  בחום של 180 מעלות עד להתרככות במשך כשעה .
  2. מצננים, מקלפים את הבטטה ומועכים היטב למחית חלקה ללא גושים.
  3. מוסיפים את הגבינה הביצה ופירורי הלחם ומערבבים, מתבלים ושומרים במקרר לפחות שעה להתייצבות התערובת.


מצרכים למאפה:

4 דפי פילו

ספרי שמן

ביצה טרופה עם מעט מלח

שומשום לקישוט ( לא חובה)

 

להרכבת המאפה :

  1. לפרוס את עלה הפילו על משטח העבודה ולרסס בספרי שמן , ולהניח דף נוסף מעל .
  2. לשים מחצית מהמלית לרוחב העלה ולגלגל לרולדה .
    לחזור על הפעולה ברופן זהה עם 2 דפי הפילו הנותרים ויתרת המלית 
  3. להניח את המאפה בתבנית עם ניר אפייה להבריש בביצה ולפזר מעט שומשום לקישוט .
  4. לאפות בחום גבוה ב 200 מעלות במשך כ 20 – 25 דקות עד להזהבה.

 

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה