(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מאפינס וניל שקדים ואגסים

מתכון למאפינס וניל, שקדים ואגסים עם קראמבל שקדים טעים טעים טעים!
לפרטים נוספים

מאפינס וניל ,שקדים ואגסים עם קראמבל שקדים

 

המצרכים למאפינס:

4 ביצים

1 שמנת מתוקה

1 ורבע כוסות סוכר

½ כוס שמן

1 כפית תמצית וניל

1 וחצי כוסות קמח תופח

½ כוס אבקת שקדים

4 אגסים קלופים ופרוסים

 

מצרכים לקרמבל שקדים :

50 גר' חמאה

70 גר' סוכר

70 גר' קמח

50 גר' שקדים שלמים חתוכים גס

½ כפית קינמון

 

אופן ההכנה :

  1. שמים במעבד מזון את הביצים, הסוכר, השמנת והוניל ומעבדים לתערובת נוזלית ואחידה.
  2. מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים ומערבלים.
  3. מוזגים את הבלילה לתבנית מאפינס משומנת, מסדרים מעל את פרוסות האגסים בצורת מניפה ומפזרים מעל את הקרמבל שקדים .
  4. אופים בחום 180 מעלות במשך כחצי שעה.

 

אופן הכנת קרמבל השקדים:

  1. במעבד המזון עם להב המתכת מערבבים חמאה, סוכר וקינמון לתערובת קרמית
  2. מוסיפים את הקמח ושברי השקדים ומערבבים עד לקבלת  פירורים .

מאפינס וניל ,שקדים ואגסים עם קראמבל שקדים

 

המצרכים למאפינס:

4 ביצים

1 שמנת מתוקה

1 ורבע כוסות סוכר

½ כוס שמן

1 כפית תמצית וניל

1 וחצי כוסות קמח תופח

½ כוס אבקת שקדים

4 אגסים קלופים ופרוסים

 

מצרכים לקרמבל שקדים :

50 גר' חמאה

70 גר' סוכר

70 גר' קמח

50 גר' שקדים שלמים חתוכים גס

½ כפית קינמון

 

אופן ההכנה :

  1. שמים במעבד מזון את הביצים, הסוכר, השמנת והוניל ומעבדים לתערובת נוזלית ואחידה.
  2. מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים ומערבלים.
  3. מוזגים את הבלילה לתבנית מאפינס משומנת, מסדרים מעל את פרוסות האגסים בצורת מניפה ומפזרים מעל את הקרמבל שקדים .
  4. אופים בחום 180 מעלות במשך כחצי שעה.

 

אופן הכנת קרמבל השקדים:

  1. במעבד המזון עם להב המתכת מערבבים חמאה, סוכר וקינמון לתערובת קרמית
  2. מוסיפים את הקמח ושברי השקדים ומערבבים עד לקבלת  פירורים .
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');