(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♦ למתכון המלא גללו מטה ♦
לפרטים נוספים

חומרים:

1 חבילת דפי לזניה

מעט שמן זית לשימון

2 גביעי קוטג'

100 גר גבינה טל העמק או גבינת פרמזן מגורדת

1 כוס קוביות עגבניות משומרות

1 כף אורגנו יבש

2 שיני שום כתושות

3 ביצים

חופן עלי בזיליקום קצוץ

מלח ופלפל לפי הטעם

½ כוס גבינת עמק לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים כ 2-3 דקות לריכוך קל ולא מוחלט , מסננים ומסדרים בתבנית מאפינב משומנת היטב בשמן זית 

  2. מערבבים את כל שאר החומרים לתערובת , טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.

  3. יוצקים את התערובת לתוך בצק הלזניה המסודר בתבנית המאפינס.

  4. מפזרים גבינת צהובה לקישוט מעל כל מאפינס ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהמאפים מוכנים.

חומרים:

1 חבילת דפי לזניה

מעט שמן זית לשימון

2 גביעי קוטג'

100 גר גבינה טל העמק או גבינת פרמזן מגורדת

1 כוס קוביות עגבניות משומרות

1 כף אורגנו יבש

2 שיני שום כתושות

3 ביצים

חופן עלי בזיליקום קצוץ

מלח ופלפל לפי הטעם

½ כוס גבינת עמק לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים כ 2-3 דקות לריכוך קל ולא מוחלט , מסננים ומסדרים בתבנית מאפינב משומנת היטב בשמן זית 

  2. מערבבים את כל שאר החומרים לתערובת , טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.

  3. יוצקים את התערובת לתוך בצק הלזניה המסודר בתבנית המאפינס.

  4. מפזרים גבינת צהובה לקישוט מעל כל מאפינס ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהמאפים מוכנים.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');