חיפוש
Filters
רעיונות למרינדות ורטבים לבשרים על האש: מרינדת ברביקיו לבשר | מרינדת לימון לעוף | רוטב צ'ימיצ'ורי. באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה <<למתכונים גללו מטה >>
לפרטים נוספים

 

רעיונות למרינדות ורטבים לבשרים על האש

מרינדת ברביקיו לבשר

4 כפות רסק עגבניות
4 כפות סילאן
4 כפות סויה
1/2 כפית ג'ינגר
1 שן שום כתושה
1 כף רוטב ווסטרשייר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים למרינדה ומשרים את הבשר במרינדה לפחות שעתיים.

______________________________________________

מרינדת לימון לעוף

1/4 כוס יין לבן
2 כפות שמן זית
2 כפות חרדל דיז’ון חלק
מיץ וגרידה מלימון אחד
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

לערבב את כל חומרי המרינדה ולהשרות את העוף במרינדה לפחות שעתיים.


______________________________________________

רוטב צ'ימיצ'ורי

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

1 בצל גדול קצוץ

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

גרידת לימון

פלפל חריף קצוץ

2 שיני שום כתושות

מעט מלח אטלנטי

1 כוס שמן זית

300 מ"ל חומץ

 

אופן ההכנה:

1. מכינים לפחות 24 שעות מראש.
2. מערבבים את כל המרכיבים  לצ'ימיצ'ורי ושומרים במקרר עד לשימוש.

 

 

רעיונות למרינדות ורטבים לבשרים על האש

מרינדת ברביקיו לבשר

4 כפות רסק עגבניות
4 כפות סילאן
4 כפות סויה
1/2 כפית ג'ינגר
1 שן שום כתושה
1 כף רוטב ווסטרשייר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים למרינדה ומשרים את הבשר במרינדה לפחות שעתיים.

______________________________________________

מרינדת לימון לעוף

1/4 כוס יין לבן
2 כפות שמן זית
2 כפות חרדל דיז’ון חלק
מיץ וגרידה מלימון אחד
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

לערבב את כל חומרי המרינדה ולהשרות את העוף במרינדה לפחות שעתיים.


______________________________________________

רוטב צ'ימיצ'ורי

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

1 בצל גדול קצוץ

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

גרידת לימון

פלפל חריף קצוץ

2 שיני שום כתושות

מעט מלח אטלנטי

1 כוס שמן זית

300 מ"ל חומץ

 

אופן ההכנה:

1. מכינים לפחות 24 שעות מראש.
2. מערבבים את כל המרכיבים  לצ'ימיצ'ורי ושומרים במקרר עד לשימוש.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה