מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
מרק קישואים עם טוויסט מיוחד, פסטו שמשתלב בצורה נהדרת ומעניק למרק טעם ייחודי.
לפרטים נוספים

מרק קישואים ופסטו

 מצרכים:

50 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
4 גבעולי טימין
2 בצלים
1 קג' קישואים פרוסים
1 ליטר מים/ציר ירקות
מלח ופלפל

לפסטו:
1 כוס עלי בזיליקום נקיים
4 שיני שום
5 כפות צנוברים
1/2 כוס פרמזן
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל

הכנת הפסטו:

  1. שמים במעבד מזון את כל המרכיבים פרט לשמן ומעבדים דקה, מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי פעולת המכשיר מהפתח העליון, עד לקבלת ממרח אחיד.
  2. טועמים ומשפרים תיבול ושומרים בצנצנת עד לשימוש.

 

אופן הכנת המנה:

  1. ממיסים בסיר את החמאה יחד עם שמן הזית, מוסיפים את הבצלים והטימין ומאדים 5 דק'. מוסיפים את הקישואים ומאדים 10 דק' נוספות.
  2. מוסיפים את המים/הציר ומתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים כ- 40 דק' על אש קטנה.
  3. מרסקים את המרק בממחה ידני, טועמים ומשפרים תיבול.
  4. מגישים חם ויוצקים מעל כפית פסטו.

מרק קישואים ופסטו

 מצרכים:

50 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
4 גבעולי טימין
2 בצלים
1 קג' קישואים פרוסים
1 ליטר מים/ציר ירקות
מלח ופלפל

לפסטו:
1 כוס עלי בזיליקום נקיים
4 שיני שום
5 כפות צנוברים
1/2 כוס פרמזן
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל

הכנת הפסטו:

  1. שמים במעבד מזון את כל המרכיבים פרט לשמן ומעבדים דקה, מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי פעולת המכשיר מהפתח העליון, עד לקבלת ממרח אחיד.
  2. טועמים ומשפרים תיבול ושומרים בצנצנת עד לשימוש.

 

אופן הכנת המנה:

  1. ממיסים בסיר את החמאה יחד עם שמן הזית, מוסיפים את הבצלים והטימין ומאדים 5 דק'. מוסיפים את הקישואים ומאדים 10 דק' נוספות.
  2. מוסיפים את המים/הציר ומתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים כ- 40 דק' על אש קטנה.
  3. מרסקים את המרק בממחה ידני, טועמים ומשפרים תיבול.
  4. מגישים חם ויוצקים מעל כפית פסטו.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');