צור קשר 2650*

 
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

עוגיות מתפוצצות שלא תפסיקו לנשנש, מעולה ליד הקפה!

עוגיות שוקולד-קפה

מצרכים:

200 גר' שוקולד

50 גר' חמאה

1/2 1 כפות ליקר קפה

2 ביצים בטמפ' החדר

1/2 כוס סוכר

1 כף קקאו

1/2 1 כוסות קמח תופח

1/2 כוס שקדים טחונים

 

לציפוי:

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד והחמאה, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
  2. מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ולאחר מכן את הקמח, הקקאו והשקדים הטחונים.
  3. מקררים את התערובת כ-20 דקות במקרר.
  4.  מסדרים את הסוכר ואבקת הסוכר בשתי קערות נפרדות.
  5. יוצרים כדורים מהתערובת, מגלגלים בסוכר עד לציפוי ומעבירים לאבקת הסוכר עד שהכדורים מצופים בשכבה דקה של האבקה.
  6. אופים בתנור כ-12 דקות בחום בינוני, כ-180 מעלות.
  7. מצננים ומגישים.

עוגיות שוקולד-קפה

מצרכים:

200 גר' שוקולד

50 גר' חמאה

1/2 1 כפות ליקר קפה

2 ביצים בטמפ' החדר

1/2 כוס סוכר

1 כף קקאו

1/2 1 כוסות קמח תופח

1/2 כוס שקדים טחונים

 

לציפוי:

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד והחמאה, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
  2. מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ולאחר מכן את הקמח, הקקאו והשקדים הטחונים.
  3. מקררים את התערובת כ-20 דקות במקרר.
  4.  מסדרים את הסוכר ואבקת הסוכר בשתי קערות נפרדות.
  5. יוצרים כדורים מהתערובת, מגלגלים בסוכר עד לציפוי ומעבירים לאבקת הסוכר עד שהכדורים מצופים בשכבה דקה של האבקה.
  6. אופים בתנור כ-12 דקות בחום בינוני, כ-180 מעלות.
  7. מצננים ומגישים.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
fbq('track', 'ViewContent');