חיפוש
Filters
מתכון לחג החנוכה שאוהבי הסופגניות והקינמון מאוד ייהנו ממנו.

סופגניות קינמון

 

מצרכים:

5 וחצי כוסות קמח

25 גר שמרים טריים

1/2 כוס סוכר

2 ביצים

1 כוס חלב בטמפרטורת החדר

1/2 כפית קינמון

1 כף ברנדי

1/2 כפית מלח

60 גר' חמאה רכה

 

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה, שמים את הקמח, הסוכר והשמרים ומפעילים את המכשיר על מהירות נמוכה.
  2. מוסיפים חלב , ברנדי וביצים וממשכים את פעולת הלישה של המכשיר עד שמתחיל להיווצר בצק רך. מוסיפים את המלח והקינמון ומעבדים 5 דק' עד שהבצק מקבל ברק.
  3. מגבירים את המיקסר למהירות בינונית ומוסיפים חמאה בהדרגה עד שהכל נבלע והמרקם גמיש.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים להתפחה.
  5. קורצים חתיכות מהבצק ומגלגלים כל פיסה לכדור קטן.
  6. משמנים את הכדורים, מסדרים בתבנית ומניחים להתפחה בטמפ' החדר עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
  7. בסיר טיגון מביאים את השמן לרתיחה, שמים את הסופגניות בקבוצות קטנות על מנת לא להוריד את טמפ' השמן ומטגנים מכל צד כמה דקות. מוציאים לנייר סופג.
  8. טובלים כל סופגניה בקינמון וסוכר, ומגישים.

סופגניות קינמון

 

מצרכים:

5 וחצי כוסות קמח

25 גר שמרים טריים

1/2 כוס סוכר

2 ביצים

1 כוס חלב בטמפרטורת החדר

1/2 כפית קינמון

1 כף ברנדי

1/2 כפית מלח

60 גר' חמאה רכה

 

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה, שמים את הקמח, הסוכר והשמרים ומפעילים את המכשיר על מהירות נמוכה.
  2. מוסיפים חלב , ברנדי וביצים וממשכים את פעולת הלישה של המכשיר עד שמתחיל להיווצר בצק רך. מוסיפים את המלח והקינמון ומעבדים 5 דק' עד שהבצק מקבל ברק.
  3. מגבירים את המיקסר למהירות בינונית ומוסיפים חמאה בהדרגה עד שהכל נבלע והמרקם גמיש.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים להתפחה.
  5. קורצים חתיכות מהבצק ומגלגלים כל פיסה לכדור קטן.
  6. משמנים את הכדורים, מסדרים בתבנית ומניחים להתפחה בטמפ' החדר עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
  7. בסיר טיגון מביאים את השמן לרתיחה, שמים את הסופגניות בקבוצות קטנות על מנת לא להוריד את טמפ' השמן ומטגנים מכל צד כמה דקות. מוציאים לנייר סופג.
  8. טובלים כל סופגניה בקינמון וסוכר, ומגישים.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
תגיות מוצר