חיפוש
Filters
מתכון לסלט ירוק עם אפרסקים צלויים ובייבי מוצרלה. טעים, עשיר ותמיד קוצר מחמאות ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥

סלט ירוק עם אפרסקים צלויים ובייבי מוצרלה

 

מצרכים:

8 אפרסקים גדולים חצויים לאורכם ומגולענים

שמן זית

2 כפות סוכר

פלפל שחור

2 כפות עלי טימין

1 צרור רוקט חתוכים גס

חבילת אנדיב חתוך לרצועות

1 חסה ערבית חתוכה גס

1/2 כוס אגוזי מלך קלויים

200 גר' בייבי מוצרלה

 

לרוטב:

1/2 כוס שמן זית

3 כפות מיץ תפוזים סחוט

2 כפות מיץ לימון סחוט

1 כף חומץ בלסמי

1 כפית קליפת לימון מגורדת

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מורחים את הצד הפנימי של האפרסקים במעט שמן זית ומפזרים מעט עלי טימין, סוכר ופלפל שחור.
  2. מכניסים מתחת לגריל לכמה דקות עד שחצאי האפרסקים משחימים ונחרכים מעט.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב לתערובת אחידה.
  4. פורסים את האפרסקים לרבעים, מפזרים מעל העלים. מוסיפים את אגוזי המלך והבייבי מוצרלה ומזליפים את הרוטב מעל.

 

סלט ירוק עם אפרסקים צלויים ובייבי מוצרלה

 

מצרכים:

8 אפרסקים גדולים חצויים לאורכם ומגולענים

שמן זית

2 כפות סוכר

פלפל שחור

2 כפות עלי טימין

1 צרור רוקט חתוכים גס

חבילת אנדיב חתוך לרצועות

1 חסה ערבית חתוכה גס

1/2 כוס אגוזי מלך קלויים

200 גר' בייבי מוצרלה

 

לרוטב:

1/2 כוס שמן זית

3 כפות מיץ תפוזים סחוט

2 כפות מיץ לימון סחוט

1 כף חומץ בלסמי

1 כפית קליפת לימון מגורדת

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מורחים את הצד הפנימי של האפרסקים במעט שמן זית ומפזרים מעט עלי טימין, סוכר ופלפל שחור.
  2. מכניסים מתחת לגריל לכמה דקות עד שחצאי האפרסקים משחימים ונחרכים מעט.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב לתערובת אחידה.
  4. פורסים את האפרסקים לרבעים, מפזרים מעל העלים. מוסיפים את אגוזי המלך והבייבי מוצרלה ומזליפים את הרוטב מעל.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין