צור קשר 2650*

 
חיפוש
Filters

לפרטים נוספים

מצרכים:

1 חבילה עלי רוקט
3 יחידות סלק
2 בטטות
150 גרם גבינת פטה / בולגרית מעודנת  
½ כפית תערובת עשבי תיבול פרובאנס / איטלקי

מצרכים לרוטב:
כף חרדל

2 כפיות דבש
3 כפות חומץ  בן יין לבן
¼ כוס מל שמן זית
מלח/פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את עלי הרוקט  גס.
  2. אופים  את הסלק בתנור בחום 180 מעלות  עטוף בנייר כסף עד לכדי התרככות כשעה. מקלפים את הסלק וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
  3. מקלפים את הבטטה חותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ  , מזליפים מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה ואופים עד להשחמה כחצי שעה – 40 דק בחום 180 מעלות .
  4. בקערה קטנה מניחים את החרדל הדבש החומץ ומערבבים היטב, מזליפים פנימה את השמן עד לקבלת וינגרט אחיד ומתבלים במלח ופלפל
  5. להרכבת המנה – בקערה שטוחה מסדרים את עלי הרוקט , קוביות הבטטה והסלק האפוי, מוזגים  את הרוטב מעל ומפוררים לגושים את הגבינה ומשלבים אותה בין הירקות בוזקים מלח פלפל ותערובת עשבי תיבול יבשים ומגישים.

 

מצרכים:

1 חבילה עלי רוקט
3 יחידות סלק
2 בטטות
150 גרם גבינת פטה / בולגרית מעודנת  
½ כפית תערובת עשבי תיבול פרובאנס / איטלקי

מצרכים לרוטב:
כף חרדל

2 כפיות דבש
3 כפות חומץ  בן יין לבן
¼ כוס מל שמן זית
מלח/פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את עלי הרוקט  גס.
  2. אופים  את הסלק בתנור בחום 180 מעלות  עטוף בנייר כסף עד לכדי התרככות כשעה. מקלפים את הסלק וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
  3. מקלפים את הבטטה חותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ  , מזליפים מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה ואופים עד להשחמה כחצי שעה – 40 דק בחום 180 מעלות .
  4. בקערה קטנה מניחים את החרדל הדבש החומץ ומערבבים היטב, מזליפים פנימה את השמן עד לקבלת וינגרט אחיד ומתבלים במלח ופלפל
  5. להרכבת המנה – בקערה שטוחה מסדרים את עלי הרוקט , קוביות הבטטה והסלק האפוי, מוזגים  את הרוטב מעל ומפוררים לגושים את הגבינה ומשלבים אותה בין הירקות בוזקים מלח פלפל ותערובת עשבי תיבול יבשים ומגישים.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');