חיפוש
Filters
מתכון לסלט שורשים ברוטב ויניגרט הדרים. שילוב נהדר של צבעים, טעם ובריאות.

סלט שורשים בויניגרט הדרים

 

מצרכים:

  • 1 כרוב לבן
  • 1/3 כרוב אדום
  • 2 קולרבי קלופים וחתוכים לגפרורים
  • 1/2 פפאיה חתוכה לגפרורים
  • 2 גזרים חתוכים לגפרורים
  • 2 צנוניות חתוכות לגפרורים
  • 3 כפות שקדים חתוכים לגפרורים וקלויים קלות
  • 1 כוס עלי נענע
  • 1 כוס עלי כוסברה

 

רוטב:

  • 1/4 כוס מיץ תפוזים ולימון מעורבבים יחדיו
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כפית חרדל
  • מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1.   לפרוס דק את הכרוב הלבן והאדום ולהעביר לקערה.
  2.   לחתוך לגפרורים את הקולורבי, הפפאיה, הגזר והצנוניות ולהוסיף לקערת הכרוב.
  3.   לקצוץ נענע וכוסברה ולהוסיף לקערה, להוסיף גם את השקדים החתוכים לגפרורים.
  4.   לערבב היטב את כל חומרי הרוטב, לצקת על הירקות, לערבב היטב ולהגיש.

סלט שורשים בויניגרט הדרים

 

מצרכים:

  • 1 כרוב לבן
  • 1/3 כרוב אדום
  • 2 קולרבי קלופים וחתוכים לגפרורים
  • 1/2 פפאיה חתוכה לגפרורים
  • 2 גזרים חתוכים לגפרורים
  • 2 צנוניות חתוכות לגפרורים
  • 3 כפות שקדים חתוכים לגפרורים וקלויים קלות
  • 1 כוס עלי נענע
  • 1 כוס עלי כוסברה

 

רוטב:

  • 1/4 כוס מיץ תפוזים ולימון מעורבבים יחדיו
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כפית חרדל
  • מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1.   לפרוס דק את הכרוב הלבן והאדום ולהעביר לקערה.
  2.   לחתוך לגפרורים את הקולורבי, הפפאיה, הגזר והצנוניות ולהוסיף לקערת הכרוב.
  3.   לקצוץ נענע וכוסברה ולהוסיף לקערה, להוסיף גם את השקדים החתוכים לגפרורים.
  4.   לערבב היטב את כל חומרי הרוטב, לצקת על הירקות, לערבב היטב ולהגיש.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין