חיפוש
Filters

סלסת עגבניות על ברוסקטה

מתכון לסלסת עגבניות עם לימון כבוש על ברוסקטה חמימה ופריכה. מתאבן נהדר!

סלסת עגבניות ולימון כבוש על ברוסקטה

 

מצרכים:

מיץ מלימון שלם וגרידת לימון (לרוטב)

4 כפות שמן זית

מלח גס

½ כוס כוסברה

½ כוס פטרוזיליה

6 עגבניות קלופות ומפולטות ללא גרעינים

2 כפות לימון כבוש

1 כף אורגנו יבש

1 בצל שאלוט קצוץ דק

  

אופן ההכנה:

  1. בעזרת קוצץ הקוביות שמתחבר למג'ימיקס, חותכים את העגבניות לקוביות.
  2. בקערת המיני של המג'ימיקס, עם להב הפלדה הקטנה, קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הלימון הכבוש ובצל השאלוט.
  3. מניחים בקערה גדולה את קוביות העגבניות ומוסיפים את בצלי השאלוט ועשבי התיבול הקצוצים, גרידת הלימון והאורגנו, ומתבלים בשמן זית ומלח גס.ומערבבים

 להכנת הברוסקטה:

פורסים את הבאגט, מברישים בשמן זית ושום. שמים 2 דק' בתנור בחום גבוה כדי
שיתקבל מרקם קריספי. מצננים, שמים ערימה מהסלסה ובתאבון.

סלסת עגבניות ולימון כבוש על ברוסקטה

 

מצרכים:

מיץ מלימון שלם וגרידת לימון (לרוטב)

4 כפות שמן זית

מלח גס

½ כוס כוסברה

½ כוס פטרוזיליה

6 עגבניות קלופות ומפולטות ללא גרעינים

2 כפות לימון כבוש

1 כף אורגנו יבש

1 בצל שאלוט קצוץ דק

  

אופן ההכנה:

  1. בעזרת קוצץ הקוביות שמתחבר למג'ימיקס, חותכים את העגבניות לקוביות.
  2. בקערת המיני של המג'ימיקס, עם להב הפלדה הקטנה, קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הלימון הכבוש ובצל השאלוט.
  3. מניחים בקערה גדולה את קוביות העגבניות ומוסיפים את בצלי השאלוט ועשבי התיבול הקצוצים, גרידת הלימון והאורגנו, ומתבלים בשמן זית ומלח גס.ומערבבים

 להכנת הברוסקטה:

פורסים את הבאגט, מברישים בשמן זית ושום. שמים 2 דק' בתנור בחום גבוה כדי
שיתקבל מרקם קריספי. מצננים, שמים ערימה מהסלסה ובתאבון.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין