חיפוש
Filters
כדאי לכם להכיר את הקינוח האיטלקי הזה שמתאים בדיוק לימי הקיץ החמים שלנו ♦ יותר קל, מהיר וטעים מזה-לא תמצאו ♦ באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥♥רוצים את המתכון? פשוט גללו מטה♥♥
לפרטים נוספים

סמיפרדו קפה ופקאן סיני

2 שמנת מתוקה

1 כף קפה נמס

4 ביצים מופרדות

1 כפית תמצית וניל

¼ כוס סוכר

1 כוס אגוזי פקאן סיניים קצוצים גס

3 כפות ליקר קפה


אופן ההכנה

1. מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה ושומרים במקרר.

2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה חלמונים, סוכר ווניל במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת
    בהירה ותפוחה כ - 5 דקות.

3. מקציפים בקערת מיקסר נקייה את החלבונים לקצף רך ויציב.

4. מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים, מוסיפים פנימה את הקצפת ומוסיפים תוך כדי
    תנועת קיפול את האגוזים והליקר.

5. יוצקים לכוסות הגשה ומכניסים למקפיא.

6. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד מעל כל כוס.

 

סמיפרדו קפה ופקאן סיני

2 שמנת מתוקה

1 כף קפה נמס

4 ביצים מופרדות

1 כפית תמצית וניל

¼ כוס סוכר

1 כוס אגוזי פקאן סיניים קצוצים גס

3 כפות ליקר קפה


אופן ההכנה

1. מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה ושומרים במקרר.

2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה חלמונים, סוכר ווניל במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת
    בהירה ותפוחה כ - 5 דקות.

3. מקציפים בקערת מיקסר נקייה את החלבונים לקצף רך ויציב.

4. מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים, מוסיפים פנימה את הקצפת ומוסיפים תוך כדי
    תנועת קיפול את האגוזים והליקר.

5. יוצקים לכוסות הגשה ומכניסים למקפיא.

6. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד מעל כל כוס.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה