סמיפרדו קפה ופקאן סיני
2 שמנת מתוקה
1 כף קפה נמס
4 ביצים מופרדות
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס סוכר
1 כוס אגוזי פקאן סיניים קצוצים גס
3 כפות ליקר קפה
אופן ההכנה
1. מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה ושומרים במקרר.
2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה חלמונים, סוכר ווניל במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת
בהירה ותפוחה כ - 5 דקות.
3. מקציפים בקערת מיקסר נקייה את החלבונים לקצף רך ויציב.
4. מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים, מוסיפים פנימה את הקצפת ומוסיפים תוך כדי
תנועת קיפול את האגוזים והליקר.
5. יוצקים לכוסות הגשה ומכניסים למקפיא.
6. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד מעל כל כוס.