מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters

ספטגטי עם פטה, עגבניות, זוקיני, בזיליקום ורוקט

אין כמו פסטה טרייה- טעם מיוחד ושונה מאד מהפסטה הרגילה של הסופר - ממליצה מאד לנסות! זו יכולה להיות גם פעילות מהנה לעשות עם המשפחה | מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥ למתכון גללו מטה
לפרטים נוספים

רכיבים:

בצק פסטה

1 כף שמן זית

3 שיני שום פרוסות

20 עגבניות שרי חצויות

4 זוקיני חתוכים לקוביות

15 עגבניות שרי חצויות

1 חבילת עלי רוקט קצוצים דק 

1/2 כוס עלי בזליקום קצוצים גס

12 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים

מלח, פלפל

גרד ומיץ משני לימונים

1/2 כוס יין לבן

100 גרם חמאה

300 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת

 

אופן הכנה:

לפסטה: מרדדים את הבצק לעלה דק וחותכים לספגטיני .

שמים בתנור עם נייר אפייה את העגבניות החצויות , מפזרים שמן זית ומלח גס ואופים בחום נמוך כחצי שעה עד להתרככות .

מטפלים באותו אופן בזוקיני  ואופים עד להתרככות .

למחבת יוצקים שמן זית עם השום ומטגנים עד שהשום מתחיל להזהיב, מוסיפים את הזוקיני והעגבניות הצלויות ומטגנים עוד כמה שניות, מוסיפים עגבניות שרי ומקפיצים עוד דקה, מוסיפים עלי בזיליקום וזיתים ומקפיצים עוד 1/2 דקה.

מוסיפים יין, גרד ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.

לפני שמוסיפים את הפסטה מחממים את הרוטב ,מוסיפים חמאה וכשהיא נמסה מוסיפים  את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול. מקפיצים עד שכל הנוזלים נספגים בפסטה.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פטה ועלי הרוקט . 

רכיבים:

בצק פסטה

1 כף שמן זית

3 שיני שום פרוסות

20 עגבניות שרי חצויות

4 זוקיני חתוכים לקוביות

15 עגבניות שרי חצויות

1 חבילת עלי רוקט קצוצים דק 

1/2 כוס עלי בזליקום קצוצים גס

12 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים

מלח, פלפל

גרד ומיץ משני לימונים

1/2 כוס יין לבן

100 גרם חמאה

300 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת

 

אופן הכנה:

לפסטה: מרדדים את הבצק לעלה דק וחותכים לספגטיני .

שמים בתנור עם נייר אפייה את העגבניות החצויות , מפזרים שמן זית ומלח גס ואופים בחום נמוך כחצי שעה עד להתרככות .

מטפלים באותו אופן בזוקיני  ואופים עד להתרככות .

למחבת יוצקים שמן זית עם השום ומטגנים עד שהשום מתחיל להזהיב, מוסיפים את הזוקיני והעגבניות הצלויות ומטגנים עוד כמה שניות, מוסיפים עגבניות שרי ומקפיצים עוד דקה, מוסיפים עלי בזיליקום וזיתים ומקפיצים עוד 1/2 דקה.

מוסיפים יין, גרד ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.

לפני שמוסיפים את הפסטה מחממים את הרוטב ,מוסיפים חמאה וכשהיא נמסה מוסיפים  את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול. מקפיצים עד שכל הנוזלים נספגים בפסטה.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פטה ועלי הרוקט . 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');