סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מתכון מנצח לעוגת לימון משובחת | רכה במיוחד עם ניחוח וטעם לימוני | כזה עוד לא טעמתם!
לפרטים נוספים

עוגה לימונית

הכמות מספיקה ל- 2 תבניות אינגליש קייק

או לתבנית אחת קוטר 26

המצרכים:

4 ביצים מופרדות גודל M

½1 כוסות סוכר

½ כוס שמן

גרידת לימון ומיץ מ-2 לימונים 

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס שמנת מתוקה 

 

אפשרות לתוספת:

2 כפות פרג או ריבת תותים או ½ כוס אוכמניות קפואות 

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים במיקסר במהירות 8 את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ורך.
  2. ממשיכים להקציף ומוסיפים את החלמונים אחד אחד ואת גרידת הלימון.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר ל- 6 ומוסיפים תוך הקצפה את השמן והשמנת המתוקה עד לקבלת מסה קרמית ואחידה.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ל-4 ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומיץ הלימון רק עד קבלת מסה אחידה, לא לערבב יתר על המידה.
  5. אם רוצים – אפשר להוסיף ידנית את אחת מהתוספות.
  6. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 25-40 דקות בתבניות אינגליש קייק או 45 דקות בתבנית 26.
  7. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ בה יוצא יבש. 
  8. ח ש ו ב !! – לא לאפות את העוגה יתר על המידה כדי  שהעוגה תשאר עסיסית ולא תתייבש.

עוגה לימונית

הכמות מספיקה ל- 2 תבניות אינגליש קייק

או לתבנית אחת קוטר 26

המצרכים:

4 ביצים מופרדות גודל M

½1 כוסות סוכר

½ כוס שמן

גרידת לימון ומיץ מ-2 לימונים 

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס שמנת מתוקה 

 

אפשרות לתוספת:

2 כפות פרג או ריבת תותים או ½ כוס אוכמניות קפואות 

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים במיקסר במהירות 8 את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ורך.
  2. ממשיכים להקציף ומוסיפים את החלמונים אחד אחד ואת גרידת הלימון.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר ל- 6 ומוסיפים תוך הקצפה את השמן והשמנת המתוקה עד לקבלת מסה קרמית ואחידה.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ל-4 ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומיץ הלימון רק עד קבלת מסה אחידה, לא לערבב יתר על המידה.
  5. אם רוצים – אפשר להוסיף ידנית את אחת מהתוספות.
  6. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 25-40 דקות בתבניות אינגליש קייק או 45 דקות בתבנית 26.
  7. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ בה יוצא יבש. 
  8. ח ש ו ב !! – לא לאפות את העוגה יתר על המידה כדי  שהעוגה תשאר עסיסית ולא תתייבש.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');