(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מתכון ממכר לעוגיות גבינה ופסטו שאף אחד מבני המשפחה לא יוכל להפסיק לאכול! כי מה יכול להיות רע בשילוב בין גבינה, פסטו ובצק?

עוגיות גבינה ופסטו

 

לבצק:

350 גר' קמח תופח

200 גר' חמאה

 250 גר' גבינה לבנה 5%

250 גר' קשקבל מגורד

לפסטו:

צרור עלי בזיליקום  

50 גר שקדים מולבנים

2 שיני שום

1/2 כפית מלח

4 כפות שמן זית

 

לקישוט:

שומשום

 

אופן ההכנה:

1. שמים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ולערבל עד שמתקבל בצק רך.

2. שמים בקערה הקטנה של מעבד המזון את כל החומרים לפסטו מלבד שמן הזית, מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי וממשיכים לערבב כדקה.

3. מוסיפים לבצק 3 כפות מהפסטו שהכנו ומערבלים עד שהבצק נהפך לירוק בהיר.

4. יוצרים כדורים קטנים אך שווים בגודלם, טובלים כל כיפת כדור בשומשום ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

5. אופים בחום של 200 מעלות כ- 20 – 25 דק' עד שהעוגיות זהובות ומוכנות.

 

עוגיות גבינה ופסטו

 

לבצק:

350 גר' קמח תופח

200 גר' חמאה

 250 גר' גבינה לבנה 5%

250 גר' קשקבל מגורד

לפסטו:

צרור עלי בזיליקום  

50 גר שקדים מולבנים

2 שיני שום

1/2 כפית מלח

4 כפות שמן זית

 

לקישוט:

שומשום

 

אופן ההכנה:

1. שמים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ולערבל עד שמתקבל בצק רך.

2. שמים בקערה הקטנה של מעבד המזון את כל החומרים לפסטו מלבד שמן הזית, מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי וממשיכים לערבב כדקה.

3. מוסיפים לבצק 3 כפות מהפסטו שהכנו ומערבלים עד שהבצק נהפך לירוק בהיר.

4. יוצרים כדורים קטנים אך שווים בגודלם, טובלים כל כיפת כדור בשומשום ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

5. אופים בחום של 200 מעלות כ- 20 – 25 דק' עד שהעוגיות זהובות ומוכנות.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
fbq('track', 'ViewContent');