סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

עוגיות חמאה פשוטות וקלות להכנה. תוספת שיבולת השועל מעניקה להן פריכות עדינה, מתאימות לאחסון עד כשבוע בכלי סגור. מומלצות להגשה לצד כוס תה או קפה.

עוגיות חמאה ושיבולת שועל

 

200 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות

100 גר' אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

כוס וחצי קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

כוס שיבולת שועל 

אופן ההכנה:

1.בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה הרכה יחד הסוכר והוניל ולהקציף עד שמתקבלת תערובת קרמית.

2. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולערבב עד שנבלע בתערובת.

3. להוסיף את שיבולת השועל תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק.

4..אוספים את הבצק ויוצרים ממנו מלבן, עוטפים אותו בנייר אפייה ומניחים בתבנית מאורכת חד פעמית לקבלת צורה מלבנית ישרה.

5.מקררים את הבצק בתנית במקרר כחצי עשה לפחות, פורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה אופים בחום בינוני 180 מלות כ 15- 20 דק' עד ששולי העוגיות מזהיבות. מצננים היטב ומניחים בקופסא אטומה.

עוגיות חמאה ושיבולת שועל

 

200 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות

100 גר' אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

כוס וחצי קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

כוס שיבולת שועל 

אופן ההכנה:

1.בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה הרכה יחד הסוכר והוניל ולהקציף עד שמתקבלת תערובת קרמית.

2. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולערבב עד שנבלע בתערובת.

3. להוסיף את שיבולת השועל תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק.

4..אוספים את הבצק ויוצרים ממנו מלבן, עוטפים אותו בנייר אפייה ומניחים בתבנית מאורכת חד פעמית לקבלת צורה מלבנית ישרה.

5.מקררים את הבצק בתנית במקרר כחצי עשה לפחות, פורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה אופים בחום בינוני 180 מלות כ 15- 20 דק' עד ששולי העוגיות מזהיבות. מצננים היטב ומניחים בקופסא אטומה.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
fbq('track', 'ViewContent');