סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מתכון לעוגת גבינה משודרגת עם תפוחים מקורמלים שנותנים לה טוויסט ומוסיפים טעם מיוחד ומפתיע.
לפרטים נוספים

עוגת גבינה אפויה עם תפוחים

 מצרכים לבסיס :
4 ביצים מופרדות

¾ כוס סוכר
½ כוס קמח תופח
1 כף שמן
גרידת לימון

למלית תפוחים:
4 תפוחי עץ גרנד סמיט

½1 כוסות סוכר
½ כפית קינמון

למלית גבינה:
750 גר גבינה לבנה

4 ביצים
1 כף פודינג וניל "אינסטנט"
1 כוס סוכר וניל

לציפוי :
3 גביעי שמנת חמוצה

2 כפות סוכר
1 שקית סוכר  וניל

 

אופן הכנת הבסיס:

  1. מקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוסיפים את הסוכר ממשיכים להקציף.
  2. מוסיפים את החלמונים וגרידת הלימון ומערבבים היטב.
  3. להוסיף את הקמח לבלילה ולערבב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  4. מעברים לתבנית משומנת ואופים 15 דק'.

 

אופן הכנת מלית התפוחים:

  1. במחבת כבדה מפזרים באחידות את הסוכר, משטחים אותו ומחכים עד שהסוכר נמס ויתקבל קרמל אחיד.
  2. מסננים את התפוחים מהנוזלים ומוסיפים אותם אל הקרמל, הקרמל מתקשה אך תוך כמה דקות הוא חוזר למצב נוזלי. מוסיפים את הקינמון, מערבבים ללא הפסקה את התפוחים ולאחר מספר דקות  מורידים מהאש ומסננים מהנוזלים.
  3. מפזרים את התפוחים המסוננים מעל הטורט.

 

אופן הכנת מלית הגבינה:

  1. מערבבים את כל החומרים ביחד ומוזגים מעל התפוחים.
  2. אופים כ 40 דק' עד שמרכז העוגה מתקשה

 

אופן הכנת הציפוי :

לערבב הכל ביחד, למרוח בזהירות שכבה על העוגה, אופים עוד 5 דק'.

מוציאים מהתנור ומצננים במקרר 6 שעות לפני ההגשה.

 

עוגת גבינה אפויה עם תפוחים

 מצרכים לבסיס :
4 ביצים מופרדות

¾ כוס סוכר
½ כוס קמח תופח
1 כף שמן
גרידת לימון

למלית תפוחים:
4 תפוחי עץ גרנד סמיט

½1 כוסות סוכר
½ כפית קינמון

למלית גבינה:
750 גר גבינה לבנה

4 ביצים
1 כף פודינג וניל "אינסטנט"
1 כוס סוכר וניל

לציפוי :
3 גביעי שמנת חמוצה

2 כפות סוכר
1 שקית סוכר  וניל

 

אופן הכנת הבסיס:

  1. מקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוסיפים את הסוכר ממשיכים להקציף.
  2. מוסיפים את החלמונים וגרידת הלימון ומערבבים היטב.
  3. להוסיף את הקמח לבלילה ולערבב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  4. מעברים לתבנית משומנת ואופים 15 דק'.

 

אופן הכנת מלית התפוחים:

  1. במחבת כבדה מפזרים באחידות את הסוכר, משטחים אותו ומחכים עד שהסוכר נמס ויתקבל קרמל אחיד.
  2. מסננים את התפוחים מהנוזלים ומוסיפים אותם אל הקרמל, הקרמל מתקשה אך תוך כמה דקות הוא חוזר למצב נוזלי. מוסיפים את הקינמון, מערבבים ללא הפסקה את התפוחים ולאחר מספר דקות  מורידים מהאש ומסננים מהנוזלים.
  3. מפזרים את התפוחים המסוננים מעל הטורט.

 

אופן הכנת מלית הגבינה:

  1. מערבבים את כל החומרים ביחד ומוזגים מעל התפוחים.
  2. אופים כ 40 דק' עד שמרכז העוגה מתקשה

 

אופן הכנת הציפוי :

לערבב הכל ביחד, למרוח בזהירות שכבה על העוגה, אופים עוד 5 דק'.

מוציאים מהתנור ומצננים במקרר 6 שעות לפני ההגשה.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');