סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

מתכון לעוגת גבינה פירורים שתמיד כיף לאכול. באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה. <<למתכון המלא גללו מטה>>
לפרטים נוספים

עוגת גבינה ופירורים בכוסיות אישיות

 

מצרכים:

לבצק

200 גר' חמאה

2 חלמונים {הצהובים}

2 כפות סוכר

2 כוסות קמח תופח

למלית-

500 גר' גבינה לבנה

3/4 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

1 שמנת מתוקה להקצפה

2 כפות סוכר

לקישוט

100 גר' שוקולד מגורר

 

אופן ההכנה :

1. שמים במעבד מזון עם להב מתכת את כל חומרי הבצק עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוציאים את הבצק,
    אוספים אותו לכדור, משטחים אותו בתבנית מלבנית משומנת לעובי של 1 ס"מ

2. אופים בחום של 180 מעלות 20 דק' עד שהבצק מזהיב.

3. למלית – מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הגבינה, הסוכר וסוכר הונילין, עד לקבלת  מסה אחידה וחלקה.

4. בקערה נוספת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה ורכה.

5. מערבבים בעדינות את הקצפת המוכנה לתערובת הגבינה.  שמים במקרר.

6. את הבצק האפוי מפוררים עם מזלג.

7. מסדרים בכוסות אישיות 2 כפות מתערובת הפירורים,  שמים 3 כפות מתערובת הגבינה והקצפת ומפזרים
    שוב 2 כפות מהפירורים.

8. מקשטים בשוקולד מגורר ושומרים במקרר עד להגשה.

עוגת גבינה ופירורים בכוסיות אישיות

 

מצרכים:

לבצק

200 גר' חמאה

2 חלמונים {הצהובים}

2 כפות סוכר

2 כוסות קמח תופח

למלית-

500 גר' גבינה לבנה

3/4 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

1 שמנת מתוקה להקצפה

2 כפות סוכר

לקישוט

100 גר' שוקולד מגורר

 

אופן ההכנה :

1. שמים במעבד מזון עם להב מתכת את כל חומרי הבצק עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוציאים את הבצק,
    אוספים אותו לכדור, משטחים אותו בתבנית מלבנית משומנת לעובי של 1 ס"מ

2. אופים בחום של 180 מעלות 20 דק' עד שהבצק מזהיב.

3. למלית – מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הגבינה, הסוכר וסוכר הונילין, עד לקבלת  מסה אחידה וחלקה.

4. בקערה נוספת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה ורכה.

5. מערבבים בעדינות את הקצפת המוכנה לתערובת הגבינה.  שמים במקרר.

6. את הבצק האפוי מפוררים עם מזלג.

7. מסדרים בכוסות אישיות 2 כפות מתערובת הפירורים,  שמים 3 כפות מתערובת הגבינה והקצפת ומפזרים
    שוב 2 כפות מהפירורים.

8. מקשטים בשוקולד מגורר ושומרים במקרר עד להגשה.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');