סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

עוגת גבינה שוקולד ושוקולד לבן בציפוי שמנת

מתכון שחיתות לעוגת גבינה עם שוקולד חלב ושוקולד וניל, בציפוי שמנת. מתכון מפנק במיוחד.
לפרטים נוספים

עוגת גבינה שוקולד ושוקולד לבן בציפוי שמנת

 לבסיס:
4 ביצים מופרדות

פודינג שוקולד
6 כפות סוכר
1 כף קקאו

למלית:
200 גר' שוקולד לבן

3/4 כוס שמנת מתוקה
500 גר' גבינת שמנת
1 כוס סוכר
4 ביצים
1כפית תמצית וניל

לציפוי:
400 גר' שמנת חמוצה

1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר

לקישוט:
שבבי שוקולד לבן ושוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

לבסיס:

  1. להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים יחד עם הסוכר,בקערת המיקסר עם וו ההקצפה עד שמתקבל קצף רך 
  2. להוסיף חלמונים, חב' פודינג וכף קקאו, לערבב היטב לתערובת אחידה.
  3. לאפות בחום בינוני במשך 20 דק', להוציא מהתנור ולצנן.

למלית:

  1. ממיסים שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה מערבבים לתערובת חלקה ומצננים.
  2. מקציפים את הגבינה, 1/4 כוס שמנת מתוקה שנותרה ,סוכר וביצים במהירות נמוכה.
  3. מוסיפים בהדרגה את השוקולד הצונן ותמצית הוניל, בוחשים עד שהכל נבלע ויש תערובת אחידה.
  4. מוזגים את המלית מעל הבסיס האפוי,ואופים 50 דק' עד שהמרכז העוגה מתקשה ויציב.
  5. לערבב את כל חומרי הציפוי מורחים בזהירות בשכבה אחידה על העוגה, אופים עוד כ5 דק' מוצאים את העוגה ומצננים בקירור כ-6 שעות.
  6. לפני ההגשה מקשטים את העוגה בשבבי שוקולד לבן ומריר.

עוגת גבינה שוקולד ושוקולד לבן בציפוי שמנת

 לבסיס:
4 ביצים מופרדות

פודינג שוקולד
6 כפות סוכר
1 כף קקאו

למלית:
200 גר' שוקולד לבן

3/4 כוס שמנת מתוקה
500 גר' גבינת שמנת
1 כוס סוכר
4 ביצים
1כפית תמצית וניל

לציפוי:
400 גר' שמנת חמוצה

1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר

לקישוט:
שבבי שוקולד לבן ושוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

לבסיס:

  1. להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים יחד עם הסוכר,בקערת המיקסר עם וו ההקצפה עד שמתקבל קצף רך 
  2. להוסיף חלמונים, חב' פודינג וכף קקאו, לערבב היטב לתערובת אחידה.
  3. לאפות בחום בינוני במשך 20 דק', להוציא מהתנור ולצנן.

למלית:

  1. ממיסים שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה מערבבים לתערובת חלקה ומצננים.
  2. מקציפים את הגבינה, 1/4 כוס שמנת מתוקה שנותרה ,סוכר וביצים במהירות נמוכה.
  3. מוסיפים בהדרגה את השוקולד הצונן ותמצית הוניל, בוחשים עד שהכל נבלע ויש תערובת אחידה.
  4. מוזגים את המלית מעל הבסיס האפוי,ואופים 50 דק' עד שהמרכז העוגה מתקשה ויציב.
  5. לערבב את כל חומרי הציפוי מורחים בזהירות בשכבה אחידה על העוגה, אופים עוד כ5 דק' מוצאים את העוגה ומצננים בקירור כ-6 שעות.
  6. לפני ההגשה מקשטים את העוגה בשבבי שוקולד לבן ומריר.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');