סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

יש לי הרבה מתכונים לעוגת גבינה אבל בחרתי את זו הקלאסית האפויה והכי קלה להכנה, מקווה תהנו ממנה כמוני, שמרית.
לפרטים נוספים

מצרכים: 

6 ביצים מופרדות
750 גר גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
½ כוס סוכר ( מי שאוהב עוגה יותר מתוקה שיוסיף עוד רבע כוס סוכר)
1 שקית סוכר וניל
גרידה מתפוז אחד
2/3 כוס קורנפלור

לציפוי-
3 שמנת חמוצה (אני משתמשת בשמנת 9%)
3 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את החלבונים במיקסר בהתחלה במהירות מספר 6 כשמתחיל לעלות הקצף מוסיפים את הסוכר, מעלים למהירות 8 ומקציפים לקצף רך מבריק ויציב. (חשוב לא להגיע לקצף חזק ומאד אוורירי כי כך העוגה תיפול לאחר האפייה)
  2. בקערה נוספת מערבבים יחד במיקסר במהירות מספר 2 את הגבינה, שמנת חמוצה, חלמונים, סוכר, קורנפלור, גרידת תפוז וסוכר וניל.
  3. מחברים בתנועות קיפול בין שתי המסות, מעבירים לתבנית 28 משומנת .
  4. אופים ב200 מעלות חמש דקות.
    לאחר מכן מורידים את המעלות ל 140 מעלות ואופים כשעה (אפשר להוסיף עוד 10 דק, זה תלוי בתנור) צריך שיהיה מעט זהוב חום .
  5. עבור הציפוי - מערבבים הכל יחד.
  6. מוציאים את העוגה מפזרים את הציפוי ואופים עוד 10 דק, מכבים את התנור ומקררים את העוגה בתוכו עוד כשעה. מצננים ושומרים במקרר.

טיפים לעוגת גבינה מוצלחת:

  1. כדי שהעוגה לא תצנח צריך לשלוט במרקם של ההקצפה, חשוב שתהיה הקצפה יציבה אבל קרמית .
  2. חשוב לאפות בטורבו ולהקפיד על חום גבוה של 200 מעלות בהתחלה ואח״כ בחום בינוני נמוך כשעה.
  3. חשוב להקפיד שבלילת הגבינה תהיה חלקה ללא גושים לפני שמערבבים אותה יחד עם קצף החלבונים.
  4. כשמוציאים את העוגה כדי לשים את שכבת הציפוי חשוב קודם להפריד את דפנות העוגה מהתבנית בעזרת סכין ולעשות את זה מהר ולהחזיר לתנור כדי שהעוגה תישאר גבוהה.

מצרכים: 

6 ביצים מופרדות
750 גר גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
½ כוס סוכר ( מי שאוהב עוגה יותר מתוקה שיוסיף עוד רבע כוס סוכר)
1 שקית סוכר וניל
גרידה מתפוז אחד
2/3 כוס קורנפלור

לציפוי-
3 שמנת חמוצה (אני משתמשת בשמנת 9%)
3 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את החלבונים במיקסר בהתחלה במהירות מספר 6 כשמתחיל לעלות הקצף מוסיפים את הסוכר, מעלים למהירות 8 ומקציפים לקצף רך מבריק ויציב. (חשוב לא להגיע לקצף חזק ומאד אוורירי כי כך העוגה תיפול לאחר האפייה)
  2. בקערה נוספת מערבבים יחד במיקסר במהירות מספר 2 את הגבינה, שמנת חמוצה, חלמונים, סוכר, קורנפלור, גרידת תפוז וסוכר וניל.
  3. מחברים בתנועות קיפול בין שתי המסות, מעבירים לתבנית 28 משומנת .
  4. אופים ב200 מעלות חמש דקות.
    לאחר מכן מורידים את המעלות ל 140 מעלות ואופים כשעה (אפשר להוסיף עוד 10 דק, זה תלוי בתנור) צריך שיהיה מעט זהוב חום .
  5. עבור הציפוי - מערבבים הכל יחד.
  6. מוציאים את העוגה מפזרים את הציפוי ואופים עוד 10 דק, מכבים את התנור ומקררים את העוגה בתוכו עוד כשעה. מצננים ושומרים במקרר.

טיפים לעוגת גבינה מוצלחת:

  1. כדי שהעוגה לא תצנח צריך לשלוט במרקם של ההקצפה, חשוב שתהיה הקצפה יציבה אבל קרמית .
  2. חשוב לאפות בטורבו ולהקפיד על חום גבוה של 200 מעלות בהתחלה ואח״כ בחום בינוני נמוך כשעה.
  3. חשוב להקפיד שבלילת הגבינה תהיה חלקה ללא גושים לפני שמערבבים אותה יחד עם קצף החלבונים.
  4. כשמוציאים את העוגה כדי לשים את שכבת הציפוי חשוב קודם להפריד את דפנות העוגה מהתבנית בעזרת סכין ולעשות את זה מהר ולהחזיר לתנור כדי שהעוגה תישאר גבוהה.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');