מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
לפרטים נוספים

עוגת דבש מבית אמא 

4 ביצים מופרדות

2/3 כוס שמן

3/4 כוס רסק תפוחים לא ממותק

1 כוס דבש

2 כפות גרידת לימון/תפוז

80 גר צימוקים

כף קליפות תפוזים קצוצות

100 גר  אגוזי פקאן/ אגוזי מלך

3 כוסות קמח תופח

1 שקית אבקת אפייה

1 כפית קינמון

1/4 כפית ציפורן

1/2 כוס סוכר

1 כוס בירה שחורה

 

אופן ההכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המרכיבים הרטובים למעט הבירה (חלמונים, רסק, שמן, דבש ,גרידת לימון)
  2. בקערה נוספת מערבבים את כל המרכיבים היבשים – קמח, אבקת אפייה אגוזים צימוקים, תבלינים , קליפות תפוזים .
  3. בקערת המיקסר הנוספת ( נפח 3 ליטר) להקציף את החלבונים והסוכר לקצף רך ויציב  ומניחים בצד
  4. מערבלים לתוך התערובת  הרטובה את התערובת היבשה יחד עם הבירה עד שמתקבלת תערובת אחידה , בתנועות קיפול מוסיפים כל פעם קצת מקצף החלבונים לתוך המסה הכבדה עד שמתקבלת תערובת אורירית.
  5. מוזגים לתבנית 26 משומנת או ל 3 תבניות חד פעמיות של אינגלישיקייק
  6. אופים בחום 180 מעלות כ 45 דק

עוגת דבש מבית אמא 

4 ביצים מופרדות

2/3 כוס שמן

3/4 כוס רסק תפוחים לא ממותק

1 כוס דבש

2 כפות גרידת לימון/תפוז

80 גר צימוקים

כף קליפות תפוזים קצוצות

100 גר  אגוזי פקאן/ אגוזי מלך

3 כוסות קמח תופח

1 שקית אבקת אפייה

1 כפית קינמון

1/4 כפית ציפורן

1/2 כוס סוכר

1 כוס בירה שחורה

 

אופן ההכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המרכיבים הרטובים למעט הבירה (חלמונים, רסק, שמן, דבש ,גרידת לימון)
  2. בקערה נוספת מערבבים את כל המרכיבים היבשים – קמח, אבקת אפייה אגוזים צימוקים, תבלינים , קליפות תפוזים .
  3. בקערת המיקסר הנוספת ( נפח 3 ליטר) להקציף את החלבונים והסוכר לקצף רך ויציב  ומניחים בצד
  4. מערבלים לתוך התערובת  הרטובה את התערובת היבשה יחד עם הבירה עד שמתקבלת תערובת אחידה , בתנועות קיפול מוסיפים כל פעם קצת מקצף החלבונים לתוך המסה הכבדה עד שמתקבלת תערובת אורירית.
  5. מוזגים לתבנית 26 משומנת או ל 3 תבניות חד פעמיות של אינגלישיקייק
  6. אופים בחום 180 מעלות כ 45 דק
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');